Turbobit Premium Link Generator(Sorunsuz Link Çevirici Siteler)

Posted by Unknown On 30 Kasım 2012 Cuma 0 yorum
Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere Turbobit.com isimli siteden, premium hızında download yapabilmeniz için gerekli olan link çevirici siteleri paylaşıyorum.

Öncelikle belirtmek isterim ki bizim bu konuda hiçbir çıkarımız yok. Sadece bilgi edinmeniz için paylaşma gereği duydum.

Ve eminim ki bende dahil olmak üzere link çevirici siteleri ilk kez test eden biri olarak bu yöntemin şu an için en iyisi olduğunu söylebilirim.

Neyse lafı fazla uzatmadan Turbobit Premium Çeviren Siteleri paylaşıyorum.

Şu ana dek en fazla kullandığım ve %100 çalışan sit(http://getripz.pl)
İndirmek istediğiniz url yi boş alana yazdıktan sonra generator butonuyla link çevirme işlemini yaparak. Çevrilmiş bağlantıya tıkladıktan sonra turbobit ten premium indirme işlemini başlatın.

  1. http://getripz.pl
  2. http://gturbobit.net/ 
  3. http://www.linkfiles.ru/index.php 
  4. http://diamantkey.ru/rectifier/turbobit83/index.php
  5. http://unlimitedownload.atspace.cc/
Devamı

Fransız Dantelli Gelinlik Modelleri 2013

Posted by Unknown On 27 Kasım 2012 Salı 0 yorum
Birbirinden güzel fransız dantelli gelinlik modellerini burada bulabilirsiniz. 2012 yılının modasında bayanların ilgisini çeken Fransız Dantelli Gelinlik Modelleri bu yıla da yine damgasını vuracak gibi.

Dantelli gelinlikler; geçmişten gelen zerafet yeniden moda! Son derece feminen ve klasik bir gelin olmak isteyenlerin gözdesi dantelli gelinlikler oluyor.Dantelli gelinliklerle modern bir çizgi yakalamak mümkün.

2013 yılının en modern fransız dantelli gelinlik modelleri.. 




















 

Devamı

Baymak Kombi Servis

Posted by Unknown On 26 Kasım 2012 Pazartesi 0 yorum
İstanbul'un tüm ilçe ve semtine baymak kombi servis hizmeti veren firmamız; 7/24 kombi müşterilerinin istek, öneri ve şikayetleriyle ilgilenmektedir. Ürününüzle ilgili bakım, montaj ve servis hizmeti için http://www.baymakkombiservis.net/ web sitesinden bize ulaşabilirsiniz.

Baymak kombi servisi müşterilerine daima bir telefon kadar yakın konumda bulunmakta ve sorunlarına kısa zaman içerisinde çözümler üretmektedir. Baymak kombi servisleri şehrin her iki yakasında olmak üzere, haftanın tüm günlerinde ve 24 saat boyunca hizmet vermektedir. Ayrıca verilen hizmetlerin tamamı 1 yıllık garanti kapsamına alınmaktadır.

Firma olarak verilen hizmetler şu şekildedir; baymak kombi servisleri, kombi bakımı, montajı, cihazı arıza tespiti ve onarımı. Hayatınızda çok önemli bir yer tutan bu cihazların mutlaka her yıl 2 defa bakıma alınması gerekmektedir. Baymak kombi servisi size bu noktada da büyük yardımda bulunacaktır. İstekleriniz doğrultusunda her yıl bakım günlerinde sizinle görüşerek hatırlatmalar yapmaktadır.

İstanbul Baymak kombi servisi; başta Ümraniye, Avcılar, Maltepe olmak üzere İstanbul’un tüm ilçe ve semtlerine ulaşabilecek geniş bir servis ağına sahiptir. Isı ve ısınma sistemleri konusunda kazanılan tecrübe ve deneyimin baymak servisi elemanlarında büyük bir önem taşıdığını bilmenizi isterim.
Devamı

Haxballa giriş Haxball Nedir?

Posted by Unknown On 13 Kasım 2012 Salı 0 yorum
Haxball flash tabanlı 2D online internet oyunudur. Günümüz şartlarında futbol eğlencesinden zevk almak için yapılan bu oyun hiçbir kurulum gerektirmeden web sitesi üzerinden oynanmaktadır. Oyunda 1on1 de 5on5'e kadar takım kurup oynayabilirsiniz.



Haxball Nasıl Oynanır?

Tuşlar? Oynanışı çok basittir yön tuşları veya WASD ile hareket ettirip XSpaceShift tuşları ile vurabilirsiniz.

Oynanışı çok basit olan haxball Topu yön tuşları ile kontrol edip şut (X) tuşu yardımıyla kaleye sokup galibiyet almaktır. Siteye girdikten sonra kendinize özel bir nick seçip oda açabilir veya odalara girebilirsiniz. Ayrıca bu oyunun turnuvalarına haxball turnuvaları kategorisinden katılabilirsiniz sorunlarınızıda haxball kategorisinden belirtebilirsiniz.

Haxball'ın Resmi Web Sitesi

haxbala giriş için http://www.haxball.com/ tıklayın.
Devamı

Gelinlik Modelleri 2013

Posted by Unknown On 0 yorum
Gelinlik Modelleri 2013, Gelinlik Modelleri, En Güzel Gelinlikler, Dantelli Gelinlik Modelleri, Askılı Gelinlik Modelleri, Şık Gelinlik Modelleri

Gelinlik Modelleri 2013 




































en güzel gelinlikler, gelinlik modelleri 2012 modası, beyaz gelinlik modelleri, uzun gelinlik modelleri, kısa gelinlik modelleri, dantelli gelinlikler, dantelli gelinlik modelleri 2012, dantelli gelinlik çeşitleri, en güzel gelinlikler
Devamı