Yılbaşı Çekilişi Bilet Sonuçları 2013

Posted by Unknown On 31 Aralık 2012 Pazartesi 0 yorum
Yılbaşı Çekilişi Bilet Sonuçları 2012-2013
45 milyon TL'nin isabet ettiği numaralar: 6-7-1-8-3-7-4

Milli Piyango 2013 Yılbaşı Özel İkramiyesi çekilmeye başlandı. İşte şuana kadar çekilen ve kazandıran numaralar... 45 milyonluk ikramiye çeyrek bilete isabet etti. Biletler İstanbul, İzmir, Muğla ve Adana'dan satıldığı belirlendi.
- BEŞ MİLYON TL
6514531
- İKİ MİLYON TL
3449228
- BİR MİLYON TL
3665406

45 MİLYON TL ÇIKTIĞI İLLER

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde 45 Milyon TL'lik büyük ikramiye çeyrek bilete vurdu. Biletlerin satıldığı iller, İstanbul, İzmir, Muğla ve Adana olarak açıklandı.

Yılbaşı Milli Piyango Çekiliş Sonuçları 31 Aralık 2012 2012 Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi başladı. 500 Bin TL ‘ye kadar olan ikramiyelerin isabet ettiği numaralar belirleniyor..40 Milyon TL ‘lik büyük ikramiye çekilişi ise saat 23:55 ‘te gerçekleşecek. Sıralı ve Tam Liste bu sayfada yer alacak

 Herkesin hayalini süsleyen büyük ikramiye tamı tamına 45 milyon TL. İkramiye çıkması halinde ne yapakları sorulan insanların çoğunluğu yoksullara paraya ihtiyacı olanlara yardım etmek istediklerini söylediler. Büyük umutlarla alınan biletler şu saatlerde çok değerli. Kim bilir belki de büyük ikramiye vuracaktır.
 Milli Piyango bilet sorgulama ve Milli Piyango çekiliş sonuçları sayfası, Milli Piyango bilet numaranızı yazıp ikramiye çıkıp çıkmadığını kontrol edebilirsiniz.. Bu sayfadan Milli Piyango son çekiliş dahil geriye doğru 1 yıl içinde yapılan tüm çekilişlerin sorgulamasını yapıp sonuçlarını öğrenebilirsiniz.
Devamı

2013 Erkek Kış Modası Giyim Koleksiyonu

Posted by Unknown On 22 Aralık 2012 Cumartesi 0 yorum
Erkeklere özel 2013 yılı kış aylarına özel kış giyim koleksiyonu sizlerle değerli okurlar, 2013 yılı giyim modelleri özel kış koleksiyonu erkek giyim modelleri sizlerle.




Devamı

Çalışma izni ve Oturma izni Almak çok Kolay

Posted by Unknown On 0 yorum

oturma izni

Vural danışmanlık Hizmetleri; Kaçak yabancıların yardımına yetişiyor. Türkiye'de kaçak olarak yaşayan yabancılara veya Türkiyede yaşamak isteyen yabancılara oturma izni alıyoruz. çalışma izni konusunda Sektörün önde gelen firmalarından biri olan vural danışmanlık işini layıkıyla yapan ender firmalardan biridir.
çalışma izni ve oturma izni almak bizimle çok çok kolay. çalışma izni almanın en kolay yolu vural danışmanlık ile tanışmaktır. Yapmanız gereken ise çok basit.

Web sitemizi ziyaret ederek iletişim bilgilerimizden bize ulaşmanız yeterli olacaktır. Hizmetlerimize müşteri memnuniyeti esas alınmaktadır.

www.calismaiznim.com
Devamı

Yazete Kurtlar Vadisi Pusu 176.Bölüm Fragmanı(27.12.2012)

Posted by Unknown On 21 Aralık 2012 Cuma 0 yorum
Kurtlar Vadisi Pusu’da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Polat’ın ölüm haberi şok etkisi yaratırken, Memati’nin ölüm emrini veren gizli adam 175.bölümde açığa çıktı. Sır gibi saklanan memati'nin ölümündeki gizli isimlerde ortaya çıkmış oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 175.Bölümü tüm kişilerde 16,07 Share ile geceye damgasını vurdu. Polat öldü mü, ölmedi mi ? sorularının cevapları 27 Aralık Perşembe günü Kurtlar Vadisi Pusu 176.Bölümde Atv Ekranlarında olacak.

Şimdiden büyük bir ilgiyle Kurtlar Vadisinin fragmanı beklenir oldu. Twitter’da #polat etiketi trend olarak büyük bir başarıya daha imza attı. Perşembe akşamlarının reyting kurdu kurtlar vadisi pusu 176.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.



İşte Polat etiketiyle yapılan bazı tweet'ler

#polat ölümlüdür, hikayesi ölümsüz.
#polat 'ın ölmesi; imkansız aşk'tan daha imkansız bişeydir..
#polat öldü ama tekrar dirilmesi çok muhtemel.. Kurtlar Vadisi Zombi Polat'ın Yolu diye devam edebilir bundan sonra.
#polat öldüğüne göre dizinin adı "Kurtlar Vadisi Pusu: Abdülheyin Yolu" olarak değiştirilmeli
#polat öldüyse kıyamet zaten kopmuş demektir . .
Kurtlar Vadisi'nde ölüm, beklenmedik kişiden, beklenmedik zamanda gelebilir... #polat
Devamı

Selena Gomez Saç Modelleri

Posted by Unknown On 20 Aralık 2012 Perşembe 0 yorum
Selena Gomez Saç Modelleri, Selena Gomez Resimleri, Selena Gomez Saç Modeli, Selena Gomez Saç Rengi

Güzel şarkıcı Selena Gomez 'e ait saç modelleri





















Devamı

Yazete Kurtlar Vadisi Pusu 175.Bölüm Fragmanı izle(Polat Ölecek mi?)

Posted by Unknown On 15 Aralık 2012 Cumartesi 0 yorum
Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun soluksuz izlenecek 175. bölümü, 20 Aralık Perşembe akşamı atv ekranlarında olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Polat Alemdar olacak mi ? Kurtlar Vadisi yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor.


İşte Kurtlar Vadisi Pusu 175.Bölüm Fragmanı

Kurtlar vadisi pusu son bölüm 'de polat alemdar vuruldu. Kurtlar vadisi pusu son bölüm 'de heyecan son sürat devam etti. Polat Alemdar vuruldu?

Kurtlar vadisi pusu yeni bölüm'de polat ölecek mi?

Kurtlar vadisi pusu son bölüm izleyenlere güzel bir akşam yaşattı. Polat Alemdar'a öldürmekten vazgeçip şerefli bir ölüm yaşaması için suriyeye gitmişti. Polat Alemdar kendine verilen görevi yerine getirip hedef olan adamı vurmuştu. Tam Türkiyeye dönecekti ki asıl adamın kendisine zindanda iken çay veren kişinin olduğunu anladı. Onu öldürmeden geri dönmek istemedi. Bunun için çok güzel bir plan hazırladı. Daha öncesinde zülfikar ağa ve yeğeni suriyelilerin eline esir olarak düştü ve onları kurtarmak içinde uğraşacaktı.

Savcı leyla tımarhaneden bırakıldı. Aklı başına gelmiş gibi gözüküyor. Leylanın aklına hep mete aymar'ın annesi dolduruşa getiriyor .

Nesrin çakır öldükten sonra Mete bunun kimin yaptığını bulmaya çalışıyor. Soluğu direk Mete aymar'ın yanında aldı. Fakat Aymar, ben yapmadım asıl evlenmeni ben çok istiyordum. Çünkü ihtiyarlar seni ozaman çizecekti dedi. Nesrinin neden öldüğü henüz bilinmiyor.

Polat Alemdar çaycı rolündeki suriyeli adamı öldürmek için onun bulunduğu binadaki adamları bir yere çekmesi gerekiyrodu. Türkmen mahallesinden bekir ağa'yı bulup bir genci onlara yem olarak gönderdi. Onlarda yemi yutup polat 'ın belirlediği yere geldi. Bina boş kalınca saldırıp zülfikar ağayı ve adamı ele geçirip çıktılar. Tam adamı Türkiye 'ye götürreceklerdiki pusuya düştüler. Polat keskin nişancı kurşunu ile vuruldu ve evine bir tane roket atıldı. Şimdi herkesin aklına kurtlar vadisi pusu son bölüm 'de polat alemdar ölecek mi sorusu var. Kurtlar vadisi pusu yeni bölüm 'de neler olacak sabırsızlıkla bekleniyor.
Devamı

Büroteknik - En Ucuz Alışveriş Sitesi

Posted by Unknown On 14 Aralık 2012 Cuma 1 yorum
Büroteknik ismi ile müşterilerine uzun yıllardır online alışveriş imkanı sunan firmamız, bir çok kategoride binlerce ürünü tüketicilere ulaştırmaktadır. Müşteri memnuniyetini esas alan çalışmalar ile ürün yelpazesini geliştiren şirketimiz, cep telefonu, bilgisayar, elektronik cihazlar, fotoğraf makinesi ve kameralar, beyaz eşya gibi kategoriler başta olmak üzere onlarca kategori ile beklentilerin üzerinde bir hizmet kalitesine ulaşmıştır.

Tüketicilerin her zaman en kaliteli ürüne, en ucuz fiyat ile ulaşmasını amaç edinen Büroteknik notebook, Ultrabook, iphone ve tablet bilgisayarlarda kâr oranını aşağılara çekerek en uygun fiyat ile tüketici karşısına çıkmaktadır.

Her internet kullanıcısının kafasında oluşan “Büroteknik güvenilir mi? “ sorusu ise yapılan kaliteli çalışmalar ve olumlu geri dönüşler ile tüketicinin kendisi tarafından cevaplandı. Yıllardır piyasadaki ürünlerin en ucuzuna ulaşabildiğiniz sayfamız gün geçtikçe daha çok büyümektedir.
Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu 174. Bölüm Fragmanı izle 13 Aralık 2012

Posted by Unknown On 10 Aralık 2012 Pazartesi 0 yorum
Kurtlar Vadisi Pusu 174. Bölüm Fragmanı İzle

13 Aralık Perşembe akşamı kendi gününde kendi saatinde ATV ekranlarında seyircisiyle buluşacak olan Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan bitmek bilmiyor. Bilhassa 173.Bölümüyle akıllardan kazınmayacak final sahnesiyle izleyicilerini şoke etti.

Kurtlar Vadisi Pusu'da büyük şok!
İşte 13 Aralık Perşembe akşamı atv'de yayınlanacak 174. bölüm fragmanı:
Kurtlar Vadisi Pusu 174. Bölüm Fragmanı izle Yeni


Kurtlar Vadisi Pusu 174. Bölüm Fragmanı izle 13 Aralık 2012 Atv Ekranlarında yayınlanacak yeni bölümde tüm vadi severleri üzecek bir fragman yayınladı.

Kurtlar Vadisi Pusu 174. Bölüm de yaşanacaklar

Polat, Suriye'de ki örgüt lideriyle nasıl temas kuracak? Zülfikar Ağa ve adamlarını, örgüte nasıl yakalanıcak? Polat'ın vurulmasıyla, Abdülhey ve Cahit ne yapacak? Polat Alemdar Suriye Görevini Başarabilicekmi?
İhtiyarlar Polat Alemdar Hakkındaki Son Kararı Ne?
Polat Alemdar Ölücek mi? Erkan Ne Yapmaya Çalışıyor?
Leyla Tımarhaneden Kurtulabilicek mi?
Devamı

Trgala.com - Facebook Oyun Hileleri

Posted by Unknown On 6 Aralık 2012 Perşembe 0 yorum
Son zamanlarda gitgide popüler olan ve facebook oyun severlerin adeta akın ettiği trgala.com sitesinden bahsedeceğim. Her geçen gün yükselen başarı grafiğiyle Facebook Oyun hileleri hakkında devasa bir kaynak haline gelen trgala, aradığınız tüm hileler burada bulunmakta.

Türkiye'de ilk virüssüz türkçe anlatımıyla facebook oyun hilelerini yayınlayan web sitesi olma yolunda büyük bir başarıya imza atmıştır.

Facebook oyunları hakkında aradağınız tüm hileleri trgala.com'dan bulabilirsiniz. 

Facebook Oyun Hileleri, Aradığınız Tüm Hileler Burada. www.trgala.com
Devamı

Demirdöküm Kombi Servisi

Posted by Unknown On 1 Aralık 2012 Cumartesi 0 yorum
Kombi markaları içerisinde belki de en çok talep edilen markalarında biri olan demirdöküm, aynı zamanda yaygın servis ağıyla müşterilerinin takdirini kazanmıştır.

Firmamız, İstanbul’un tüm Avrupa ve Anadolu yakasına demirdöküm kombi servis hizmeti vermektedir. Gerek teknik ekibiyle, gerekse yılların vermiş olduğu tecrübeyle müşterilerinin memnuniyeti için uğraş veren demirdöküm kombi servisleri, 7/24 sizlerin hizmetindedir.

Müşterilerimizin memnun olması demek, işimizi hakkıyla yapıyoruz demektir. Kaliteden ödün vermeden 20 yıldır servis hizmetlerini sayısız kez yapmış olup, her seferinde müşterilerimizin beğenisini kazandığımız için gurur duyuyoruz.

Memnun müşterilerimiz arasında sizde yerini almak istiyorsanız demirdöküm kombi servisi için çağrı merkezimizden bizi arayın..

http://www.demirdokumkombiservisleri.gen.tr/
Devamı