Twitter Türk Takipçi Arttırma Siteleri (Reklamsız)

Posted by Unknown On 21 Mayıs 2013 Salı 3 yorum
Twitter'da takipçi kazanmak artık çok kolay. Her gün size belirli bir sayıda ücretsiz takipçi kazandıran siteleri paylaşıyoruz. Tamamen ücretsiz ve reklamsız. En iyi Twitter Türk Takipçi Arttırma Siteleri listemize göz atmanızı tavsiye ederiz. Twitter Türk takipçi kazanmak için aşağıdaki sitelere her gün giriş yaparak günlük minimum 500 takipçi kasabilirsiniz. Twitter takipçi arttırma sitelerini kullandıktan sonra Twitter.com/Ayarlar bölümünde aşağıdaki sitelere ait uygulamalar göreceksiniz. İşiniz bittikten sonra o uygulamaları kaldırmayı unutmayınız!

http://www.takipci.gen.tr - En iyi takipçi arttırma sitelerindendir. Kesinlikle sizin adınıza reklam tweeti atılmaz Bu uygulama ile her saat sisteme giriş yaptığınızda gün içinde toplam 250 takipçi kazanabilirsiniz.

http://www.directionertakipci.com - Kesinlikle reklam tweeti atmaz böylece takipçileriniz sizden habersiz atılan otomatik retweet veya reklam tweetlerini görmezler. Bu Uygulama ile Günde 100 Takipçi Kazanabilirsiniz.

http://www.takips.com - Kesinlikle reklam tweeti atmaz böylece takipçileriniz sizden habersiz atılan otomatik retweet veya reklam tweetlerini görmezler. Bu Uygulama ile Günde 100 Takipçi Kazanabilirsiniz.

http://www.twitterreklamsiztakipci.com - Kesinlikle reklam tweeti atmaz böylece takipçileriniz sizden habersiz atılan otomatik retweet veya reklam tweetlerini görmezler. Bu Uygulama ile Günde 30 Takipçi Kazanabilirsiniz.

www.twiturk.com - Kesinlikle reklam tweeti atmaz böylece takipçileriniz sizden habersiz atılan otomatik retweet veya reklam tweetlerini görmezler. Günlük 50 takipçi kazanabilirsiniz.

www.takipcilerdenizim.com - Kesinlikle reklam tweeti atmaz böylece takipçileriniz sizden habersiz atılan otomatik retweet veya reklam tweetlerini görmezler. Bu Uygulama ile Günde 50 Takipçi Kazanabilirsiniz.

www.takipcihavuzu.org - Günde 50 takipçiye kadar izin veriyor.

www.takipciarttir.net - Takipçi Arttırma sitesi günde 50 kredi veriyor.
Sponsor Reklamlar

Yorumlarınızı bekliyoruz: (anonimi seçerek anında yorum atabilirsiniz.)
3 yorum:

Hüseyin dedi ki...

Takipçi kazan hariç iyiler.

Adsız dedi ki...

http://serkalac.com/twitterda-sosyallesme

Adsız dedi ki...

http://Serkan.co.nr/twitterda-sosyallesme ...50 Kredi...

Yorum Gönder