Kurtlar Vadisi Pusu 179.Bölüm Fragmanı(24.01.2013) Yazete.com İzle

Posted by Unknown On 19 Ocak 2013 Cumartesi 0 yorum
Kurtlar Vadisi Pusu da heyecan bitmek bilmiyor. Son zamanlarında en heyecanlı ve aksiyonlu bölümleriyle izleyicilerini her zaman olduğu gibi 178.bölümde de büyük merakta bıraktı. Polat'ın, hastanede tedevi görmesi akıllarda bir çok soru işareti bıraktı.  

Dizinin son bölümünde Polat'ın yüzünün yandığı ve anlaşılması, Polat'ın sesini duyan Cahit, Gizli dosyaların Polat tarafından ele geçirilmesi ve Abdülhey'in sencer ile görüşmesiyle dizide heyecan doruktaydı.

Leyla, Polat'ı elifle yüzleştirecek. Babasının ölümünü bir türlü kabullenemeyen Elif, bu durumda ne yapacak ? Polat Alemdar'ı(Babasını) o halde tanıyacak mı ?


kurtlar vadisi pusu 179.bölüm


Kurtlar Vadisi Pusu 179.Bölüm Fragmanı Yazete.com İzle Son Bölüm 

Kurtlar Vadisi Pusu 179.Bölüm fragmanı henüz yazete.com'da yayınlanmadı. Yayınlandığı an sitemizde paylaşılacaktır. Muhtemelen Pazar Günü Saat 16:00-19:00 Sularında yeni bölüm fragmanını sayfamızda bulabilirsiniz... Takipte kalın.

 
Devamı

Yazete Kurtlar Vadisi Pusu 177.Bölüm Fragmanı İzle(Yeni Fragmanı)

Posted by Unknown On 6 Ocak 2013 Pazar 0 yorum
Geçen bölümde Maskeli Fedai, Pusat Çakır çıkmıştı. Peki Maskeli Fedai gerçekten de Pusat mı? İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun merakla beklenen 177. bölüm fragmanı...

Kurtlar Vadisi Pusu'nun merakla beklenen 177. bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. 

  • Maskeli Fedai'nin Pusat Çakır olduğunu öğrenen Abdülhey yaralandı. Abdülhey'in durumu ağır...
  • Haini bulmak için herşeyi göze alan Ak Saçlı tehlikede. Ak Saçlı'yı öldürmek isteyenler kim?
  • Savcı Leyla'nın Polat diye seslendiği kişi gerçekten de Polat Alemdar mı? 

İşte heyecan ve adrenalin dolu yeni bölüme ait fragman... 



 Kurtlar Vadisi Pusu 177.Bölüm Fragmanı izle yazete.com
 

Kurtlar Vadisi Pusu Yorumları

POLAT ALEMDAR ÖLMEDİ...

Kurtlar Vadisi Pusu'nun merak içinde beklenen bölümünde herkes Polat Alemdar'ın ölüp ölmediği sorusuna yanıt aradı. Ancak izleyenler aradıkları cevabı bulamadı.

Bir önceki bölümde keskin nişancı tarafından vurulan Polat Alemdar'ın önüne yığıldığı ev füzeyle havaya uçuruldu.

Polat Alemdar'ın Öldüğünü Düşündürenler:
* Polat Alemdar'ın cesedi arabaya konuldu ve morga kadar getirildi.
* Herkese öldüğü söylendi ki bunların için Polat Alemdar'ın annesi de var.
* Polat Alemdar'ın özel yaşamında yeni evlenmiş olması.

Polat Alemdar'ın Yaşadığını Düşündürenler:
* Polat Alemdar'ın yüzü hiç gösterilmedi.
* Bir halk kahramanının ölümü bu kadar basit olmamalıydı.
* Polat Alemdar'ın Türkiye'ye dönebilmesinin bir yolu da öldüğünün düşündürülmesi. Bu sayede Polat, Türkiye'ye dönebilir.
* Dizinin bu haftaki bölümünde ortaya çıkan gizemli maskeli fedai Polat Alemdar ile hemen hemen aynı boyda.
* Polat ölürse dizi biter.

Bize göre Polat Alemdar, yeni evlendiği için bir süre tatil yapıyor Polat Alemdar, maskeli fedai olarak Türkiye'ye döndü ve Memati suikastı ile bağlantısı olan İhtiyar Heyeti'ne ihanet eden Sencer Bey'i ortaya çıkartarak İhtiyar Heyeti tarafından da affedilmiş olacaktır.

Polat Alemdar'ın önümüzdeki bölümde olmasa da ondan sonraki bölümde ortaya çıkacağını düşünüyorum.

Uyarı : Yorumum uzun olucak, isteyen pas geçsin ; Bakın Senaryoda Senaristlerin son kozu diye bişey vardır onunda adı " Üç Vur Kaç" yanı ne anlama gelıyo? Dizide Zaten Rating kaygısı yok olmadı olamaz ve hiçbir dizi ile kıyaslanamaz bize göre böyle dimi ? Dizide çok karışıklığa mahal vermeden yani atıyorum bir bolumde 10 dakka dusundururken bunu 30 dakıka hatta 45 dakıkaya cıkarmaktır amac. Bu sure ıcerısınde daha cok kafalar karısır ve bır o kadarda gozden kacan seyler olur tıpkı son 5 bolumde oldugu gıbı. Senaristler amacına ulastı bravo dıyorum ben. Ama şunu bılmelıler ki internet diye birşey var ve videolar net ten istediğin kadar izlenebiliyor hatta slow motion' a alınabılıyor. Sımdı kısaca neler oluyor onu aktarım uzun zamandır yazmaıdım " Maskeli adam Pusat Çakır çıktı dımı kımse ınanmadı soka gıren sasıranda olmadı cok fazla bu gayet normal cunku amac sadece dusundurmek ve gorev basarılı oldu , Polat nerde ? Maskeli kım ? Maskeli adam yanı o kısı Ne pusat , Ne KGT elemanı nede Polat Alemdar.

Maskeli adam yenı bır karakter arkadaslar tamamen yenı bır karakter. Polat alemdar nerde pekı ? Polat o bınadan yaralı olarak kurtarıldı , Polat halen suriyede bakın net soyluyorum halen suriyede. Maskeli adam ne ayak dıceksınız ? Maskeli adam tamamen dedıgım gıbı yenı karakter ve temızleyıcı rolunde, Kımın adamı tabı ki Ak Saçlının.

Polat oldu haberı yayıldıgından bu yana kımse sunu dusunmedı " Bu adamın cenazesı nerde abı, nereye gomuldu, bu ınsanlar neden bu kadar rahat?" Dusunene eyvallah ama cogunluk dusunmedı, Maskeli adamın gorevı bu bolumde son bulmalı ve bulucak bakın gorun, Kara o hengamedende kurtulur, Pusat Cakır muhtemelen artık Diziye max 10 bolum sonra veda eder gider. Polat bu bolumde ortaya cıkmıcak ama sunu solım dızı sonuna yada bıtmesıne yakın yasadıgı ogrenılır hatta nerede olduguda ogrenılır. Dızıyı karmasık hale gelmedı aslında tamamen dusundurme taktıgı ıle bu duruma geldı. Senaristler artık normal bı senaryoda yazsa bız bunu gozumuzde buyutup kafamızı karıstırıcaz ) .. Size tavsiye benden " Bundan sonrakı bolumlerı dusunmeden ve rahatca ızleyın cozuceksınız . Herkese iyi gunler / iyi geceler .

mantıklı düşünecek olursak aksaçlı zaten polata öleceksin dedi ve görev verdi o konuşma sonrası kısa bir ara olarak 2 li görüştü olarak bir görünti verecekler aksaçlı asıl suriye degil kendi aralarındaki haini bulması için polatı öldü göstertip operasyonu başlattı bu operasyonda aynura ve cahit aksaçlı ve pusat polatın yaşadıgını biliyor maskeli olan polat aynura zaten tlf elinde polata msj atıp durumu bildirdi polatta pusadı gönderdi ve kan örnegindeki kişi olarakta yanılttı

maskeli polat ak saçlının polata verdiği asıl görev bu ölmek değil haini çıkarmak ihtiyarlar heyeti 2000 yıllık gelenek ilk defa bu kadar büyük bir tehdit altında ve ak saçlı içlerinde ki haini çıkarmak için bu sefer canı pahasına oynuyor demişti ya ' ya içimizde ki hayin yada ben yok olacam' polatı tüm dünya ve konsey öldü bilmeli bilmeli ki maskelinin polat olduğu anlaşılırsa sencer ona göre hareket eder bu yüzden 2 maskeli var birisi kimliği düşecek olan maskeli ynai pusat diğer ise gizli yani polat o çözecek bu işi.
Devamı