Pes 2013 Türkçe Spiker indir(Kolay Kurulum)

Posted by Unknown On 28 Mart 2013 Perşembe 7 yorum
Merhabalar

Bu yazımızda Pes hastalarının sevineceği bir haber PES 2013 Türkçe Spiker i şu an itibariyle blogumuzdan indirebilirsiniz. 3000'e yakın ses dosyası ve daha bir sürü yeni özellik eklenmiş durumda. %90'a yakın Türkçeleştirilen "PES 2013 Türkçe Spiker yaması" oyununu daha eğlenceli hale getiriyor. Gerçekten FIFA ve PES tutkunlarının en çok aradığı şeylerden. Neyse lafı daha uzatmadan kuruluma geçelim...

Kurulum

Türkçe Spiker yamasını kurmak oldukça kolay. Yapmanız gereken;

Aşağıdaki bağlantıdan Pes 2013 Türkçe Spiker'i indirdikten sonra içinden çıkan dt00_e.img dosyasını oyunun kurulu olduğu yere atınız. Gelen soruya evet deyiniz. Ve artık PES 2013'ü Türkçe Spiker ile oynayabilirsiniz.

Devamı

Google Chrome’un 26.Sürümü Yayınlandı

Posted by Unknown On 27 Mart 2013 Çarşamba 0 yorum
Google Chrome'un uzun süredir web tarayıcılar arasındaki tahtını koruduğu ve neredeyse her kullanıcı tarafından bilindiği bir gerçek. Düzenli olarak Google tarafından güncellenen tarayıcının 26. sürümü de bugün yayınlandı ve hem yeni özellikleri hem de daha önce varolan hatalara karşı düzeltmeleri beraberinde getirdi.
Kısaca bu sürümde bizleri bekleyenleri maddelemek gerekirse;
  • Yeni yazım kontrolü özellikleri eklendi, artık gramer hatalarını bile tespit edebilen bir Google Chrome ile karşı karşıyayız.
  • Windows içerisinde farklı kullanıcı profilleri için farklı kısayollar yaratabilme özelliği aktifleştirildi.
  • Mac ve Linux sürümlerde asenkronize DNS çözümleyici eklendi.
  • 11 adet güvenlik açığı kapatıldı. Özellikle Linux kullanıcılarını etkileyen büyük bir açık giderildi.
  • Performans iyileştirmeleri ve hafıza optimizasyonları gerçekleştirildi.


Hem bu güvenlik sorunlarına karşı koruma sağlamak hem de yeni özellikleri kullanabilmek için en kısa zamanda Google Chrome güncellemenizi almanız iyi olacaktır. Buraya tıklayarak en son Google Chrome sürümüne kolayca geçiş yapabilirsiniz.
Devamı

PREKAST & GRC CEPHE SİSTEMLERİ

Posted by Unknown On 0 yorum
 
 Performansa Sahip Olan Beton Prekast Yapı Elemanlarının Özellikleri : Her türlü mimari forma uygulanabilir. Bina cephe giydirilmesinde kullanılabilir. Kaba inşaat sırasında oluşan hataların giderilmesinde kullanılabilir. Betondan daha dayanıklı ve hafiftir. Doğa koşullarından etkilenmez (ısı, yağış, radyasyon,vb.) Su yalıtımlımlıdır. Isı ve ses geçirgenliği düşüktür. grc cephe sistemleri ile kaliteli bir evi hayal edin.

Su Geçirgenliği Prekast elemanları su ve dış etkenlere karşı yüksek dirence sahip bir malzemedir. İçindeki kimyasal katkı ve dolu malzeme olması nedeni ile su ve rutubeti arka yüzeye geçirmez.Yangın Dayanımı Yanmaz, yüksek sıcaklıkta yapısı bozulmaz, alev yapıya geçmez. DIN normuna göre A-1 sınıfı bir malzemedir.
Devamı

Yazete Kurtlar Vadisi Pusu 187. bölüm Fragmanı

Posted by Unknown On 25 Mart 2013 Pazartesi 0 yorum
YAZETE.COM

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 187. bölüm fragmanı yazete.com farkıyla yayınlandı.
Yeni bölümde, İhtiyarlar Heyeti'nde yeni bir hareketlenmenin olduğu gözlenirken, Heyet toplantısında bulunan tüm üyeler ise ölüm tehlikesiyle karşı karşıya!

POLAT'TAN HEYETE MÜDAHALE 

186. bölümün final sahnesinde, gözleri oyulmuş, hareketsiz yatar halde görülen Adile Bey, 187. bölüm fragmanında görülmezken, Polat Alemdar Heyet'in Sencer'siz toplamayı hedefliyor.
Öte yandan, Poyraz-Polat mücadelesi ise devam ederken, fragmanda Erkan'ın vurulduğu görülüyor.

İşte Kurtlar Vadisi Pusu 187. bölüm Fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu 187. bölümü ile 28 Mart Perşembe akşam atv'de...
Devamı

PES 2013 Türkçe Çıktı!

Posted by Unknown On 24 Mart 2013 Pazar 32 yorum
Pes 2013 artık tamamen TamSürüm olarak yayınlandı, ve artık türkçe Dil desteğide mevcut.

Uzun zamandır hayranlarını 2013 sürümü ile karşılaştırmayı bekleyen Pes Artık tüm yenilikleriyle, Oyununu duyurdu. Oyuncular, Efektler, Hareketler, Takımlar ve daha birçok yenilik PES 2013′te.  

PES 2013 Asgari Sistem Gereksinimleri:
Windows XP SP3, Vista SP2, Win7, Win8
Intel Pentium IV  2.4 GHz işlemci
Ram: 1GB
Video Card NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon x1300. Pixel / Vertex Shader 3.0 and
128MB of VRAM DirectX 9.0c compatible graphics card.

PES 2013 Önerilen Sistem Gereksinimleri:
Windows XP SP3, Vista SP2, Win7, Win8
Intel Core2 Duo 2.0 GHz işlemci
2GB of RAM
NVidia GeForce 7900, ATI Radeon HD2600 or higher. Pixel / Vertex Shader 3.0 and
512MB of VRAM DirectX 9.0c compatible graphics card.

PES 2013 Oyundan Görüntüler











Lütfen oyunu satın alın

Devamı

Mobil Klima Nedir ve Avantajları Nelerdir?

Posted by Unknown On 0 yorum
Mobil Klimalar, yani taşınabilir klimalar ev sahipleri için inanılmaz derecede bir kolaylık sağlıyor. Bir mekândan başka bir mekâna rahatlıkla taşıyabileceğiniz mobil klimalar, sabit tipi klimalara nazaran daha çok performans fakat daha az bir yakıt enerjisi tüketimi ile faturalan dibe çekiyor.

Mobil klimaların en iyi özelliği ise montaj gerektirmeyen bir üniteye sahip olmasıdır. Ayrıca boyutlarının küçük olması sebebi ile istediğiniz bir alana rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

Mobil Klimaların Avantajları Nelerdir?

Bugün çok sayıda klima seçenekleri var ancak portatif klimalar artık her zamankinden daha pratik ve fonksiyonel olup,geleneksel pencere birimleri için ihtiyacı ortadan kaldırarak başarılı olmuş ve sadece istenilen bölgede soğutma sağlar. Piyasada bugün mevcut olan taşınabilir klimalar geleneksel split veya pencere birimleri daha çok daha etkili,estetik ve çeşitli yenilikçi fonksiyonları ve uzaktan kumanda tesisi ile gelmektedir.
Devamı

Elektronik Sigara

Posted by Unknown On 23 Mart 2013 Cumartesi 1 yorum
Sigaradan kurtulmak artık çok kolay ve zahmetsiz. Elektronik sigara sayesinde sigaradan kurtulacaksınız . Elektronik sigarayı kullananlar sigaranın tüm zararlarından kurtuluyor.Elektronik sigara modellerinden size uygun olanı seçerek sigarayı bırakabilirsiniz. Elektironik sigara özel atomizeri sayesinde size sigarayı aratmayacak ve dolgun dumanı sayesinde sigara gibi çebileceksiniz. Elektronik sigara likitlerini istediğiniz tatlarda kullanarak kendinize ve sevdiklerinize verdiğiniz zararlardan kurtulacaksınız.

Sizlerde Elektronik sigaranın size sağladığı faydayla sigara bağımlılığını yok ederek kendinize bir şans daha vermiş olacaksınız.Duman yerine buhar çıkarması ile Elektronik sigaranızı rahatlıkla kapalı alanlarda içebilir sevdiklerinizi ve çevrenizi kötü koku duman gibi şeylerden uzak tutarak hem çevreniz rahat eder hemde siz rahat edersiniz.
Devamı

Windows 7 sistem gereksinimleri

Posted by Unknown On 18 yorum
Windows 7 Sistem Gereksinimleri ;
Windows 7'nin merak edilen sistem gereksinimleri açıklandı. Aşağıdaki özelliklere sahip bir bilgisayar Windows 7'i rahatlıkla kaldırabilir.

İşte Windows 7'nin çalışması için ihtiyaç duyacağı sistem gereksinimleri ;

Windows-7-Ultimate-indir  Sistem Gereksinimleri:
*1 Ghz İşlemci (32-Bit, 64-Bit)
*512 Mb Ram (32-Bit),
*1 Gb Ram (64-Bit)
* 5 Gb Boş Disk Alanı (32-Bit)
* 7 Gb Boş Disk Alanı (64-Bit)
* 128mb Ekran Kartı


Üstteki sistem gereksinimleri size uymuyorsa birde lütfen minimum sistem gereksinimlerine bakarak bilgisayarınızın Windows 7'i kaldırıp kaldıramayacağını rahatlıkla anlayabilirsiniz.

Minimum Sistem Gereksinimleri ise;
1 GHz işlemci (32 veya 64-bit)
512 MB RAM (Home Basic versiyonu için); 1 GB RAM diğer türm versiyonlar için.
15 GB boş sabit disk alanı
32MB belleğe sahip DirectX 9 uyumlu ekran kartı (Home Basic versiyonu için); 128MB bellekli ve WDDM destekli ekran kartı, diğer tüm versiyonlar için.
Devamı

Bağcılar Devlet Hastanesi Randevu Alma Online(Yeni)

Posted by Unknown On 22 Mart 2013 Cuma 0 yorum
Bağcılar Devlet Hastanesi‘ne internet’ten online olarak veya telefon ile randevu alabilirsiniz.

Bağcılar Devlet Hastanesi Online Randevu almadan önce bilmeniz gerekenler

  • Muayene olacak kişinin T.C. Kimlik numarası 11 haneli ve doğru olarak girilmelidir.
  • En fazla 2 gün sonrasına Randevu alabilirsiniz. Randevu tarihini seçerken bu kritere dikkat ediniz.
  • Başvuru sırasında sizden istenen Telefon numarası kısmına Cep Telefonunuzu belirtmeniz, size randevu bilgilerinizi kısa mesaj olarak gelmesini sağlayacaktır.
İnternet Randevusunu : Bağcılar Devlet Hastenesi İnternet Randevu Alın
Telefonla Randevu Numarası: 0212 440 40 00 (yeni numarası)

Önemli Bilgi
Cumartesi, Pazar günleri Saat:00.00′dan sonra hekim listeleri sisteme yansımaktadır.Listede görünen hekimler seçilen tarihte poliklinikte bulunan hekimlerdir.

Bağcılar Devlet Hastanesi Randevu Alma Resimli Anlatım

http://hastanerandevu.gov.tr/Randevu/ Adresinden giriş yaptıktan sonra ” Okudum,onaylıyorum şimdi randevu almak istiyorum” randevu al butonuna tıklayarak aşağıdaki gibi bir ekranlar karşılaşacaksınız.
Bu siteye üye iseniz T.C kimlik ve parola girerek randevu alabilirsiniz. Fakat üye değilseniz Yeni Üye butonunu tıklayarak üye olmanız gerekmektedir.


** İşaretli alanları doldurmak zorunludur. Gerekli alanları doldurarak üye olabilir ve bir önceki sayfadan giriş yapabilirsiniz.


Bağcılar Devlet Hastenesi Randevu Kontrolü ve İptal İşlemleri

Bağcılar Devlet Hastanesi randevü’nüzün kontrolü için. Tc Kimlik Numaranız ile sorgu yaparak öğrenebilirsiniz.

Üye girişi yaptıktan sonra sağdaki menüler yardımıyla randevunuzu iptal edebilir, randevu günü-saatini öğrenebilirsiniz.

Çalışma saatinize ve durumunuza uygun olmayan randevunuzun iptali için randevu iptal sekmesine girerek gerekli işlemi yapabilirsiniz.

Devamı

Vakıf Gureba Hastanesi Randevu Alma

Posted by Unknown On 0 yorum
Türkiye’nin Tüm devlet Hastaneleri’nin Online Olarak Randevu alabileceğiniz Hizmetleri Sunmaktayız.

İnsan odaklılık; hastanenin örgütlenmesinde personeller açısından ve profesyonel hizmetleri sunulmasında hizmetten bütün faaliyet vakıf gureba hastanesi randevu alma ve kararlarda insan odaklılık esastır. Bu tarz çalışmalarımız ortamdan memnun sağlık ekipler ile hizmetten memnun hasta ve hasta yakınları her zaman güler yüzlü olurlar. Aynı zamanda Vakıf Gureba Hastanesi Randevu Alma eğitim gören asistan personel doktorların eğitiminde de insan odaklı yaklaşım ön plandadır. Çalışan faydası, hizmet verilen insan yararı ve kurum yararı gözetilerek kalitenin sağlandığı profesyonel hizmetler ortamı oluşturmak anlayışı ile kurumun insan odaklılığını ifade eder.

Vakıf Gureba Hastanesi Randevu Alma

Vakıf Gureba Hastanesi'nden randevu almak artık çok kolay. Aşağıdaki işlemleri takip ederek sizde internetten randevu alabilirsiniz.

Öncelikle randevu alacağımız hastanenin randevu sayfası: http://randevu.bezmialemhastanesi.com/randevu/Kimlik_Bilgileri.php

Üstteki bağlantıya tıkladıktan sonra karşımıza kimlik bilgileri ile ilgili form sayfası çıkacak.


Bu formu eksiksiz bir şekilde doldurduktan sonra 2. adıma geçiyoruz.


Randevu almak istediğiniz bölümü seçtikten sonra;


Ben örnek Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümünden randevu alacağım diyelim. Bu bölümde sadece 25.06.2013 Salı gününe randevu alabilirim. Diğer bölümler içinde aynısı geçerli.

Vakıf Gureba Randevu

 
Vakıf Gureba Hastanesi Randevu Alma İnternet Sitesi : http://www.bezmialemhastanesi.com/
Devamı

Yeni Facebook’a Geçiş ? Facebook Timeline Nasıl Geçilir

Posted by Unknown On 0 yorum
Evet arkadaşlar eski bir konu olduğunu biliyorum fakat halen facebook zaman tüneli bazı profillerde gözükmemekte ve eski hali kullanılmakta. O yüzden böyle bir paylaşım yapmak istedim...

Facebook yeni ara yüzüyle kullanıcıları şaşırtmaya devam ediyor. San Francisco’da yapılan bir konferansta verilen bilgiler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlıyor.  Tam olarak F8 ismiyle anılan bu özellik, timeline’da yapılan değişiklik ile profiliniz yepyeni bir görünüm alacaktır. Facebook bu yeni özelliğiyle eski durumları, fotoğrafları ve paylaşımları, bir zaman çizelgesi üzerinden yeniden ortaya çıkartmayı hedefliyor.
Yeni profil tasarımında, Facebook Places sayesinde bulunduğunuz yerlerin bir haritasını görmek de mümkün. Bu özellik ile doğum yerinizi bile işaretleyebilirsiniz.  Facebook Timeline özelliğinin bir kaç hafta içinde tüm profillerde uygulanması bekleniyor.

Yeni Facebook’a geçmek için aşağıdaki adımları uygulayın.

Facebook’a giriş yaparak ve şu adrese girin;

https://developers.facebook.com/apps 

"Yeni Uygulama Oluştur" kısmına tıklayın.
Yeni Facebook Zaman Tüneline Geçiş


Çıkan penceredeki yerlere isimler yazın. Devam’a basın, örnek;

Yeni Facebook Timeline Özellikleri


“Open Graph” kısmına tıklayın;

Yeni Facebook'a Geçiş


Çıkan kutucuğa bir şeyler yazın geçin. Örneğin Read & Book

Yeni Facebook'a Geçiş Yapma


Yazdıktan sonra “Başlarken” tıklayın. Bundan sonra en altta Save Changes and Next, Save Changes and Finish’e tıklayın.

Şimdi Facebook profil sayfanıza gidin. Zaman tüneli dedikleri şeyi ve diğer yenilikleri görün.

Denemeden görmek isteyenler facebook.com/about/timeline adresinden bakabilirsiniz. Ama kendiniz kendi profilinizde deneyince daha iyi fark edeceksiniz.

Bugünden itibaren dileyen Facebook kullanıcıları mevcut profil sayfalarından Timeline’a (zaman tüneline) geçiş yapabiliyor. Geçiş sonrası kullanıcıların zaman tüneli sayfaları yedi gün boyunca paylaşımlarını kontrol etmeleri için sadece kendileri tarafından görülebiliyor.

Yedi gün sonunda yeni zaman tüneli sayfaları otomatik olarak paylaşıma açılıyor. Yedi günlük süreyi beklemeden zaman tünelini hemen paylaşıma açabilirsiniz.

Zaman tünelinin başkaları tarafından nasıl göründüğünü görmek için ise “Başkasının Gözünden Gör” seçeneği mevcut.

Etiketler: facebook yeni görünüm nasıl geçilir, facebook yeni profile nasıl geçilir, facebooka geçiş, yeni face profiline nasıl geçilir, yeni facebook nasıl geçilir, yeni facebooka geçiş
Devamı

Kandilli Rasathanesi Son Depremler ve Hava Tahminleri

Posted by Unknown On 0 yorum
Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü hakkında bilgiler verilmiştir.

'kandilli rasathanesi, kandilli rasathanesi son depremler, deprem kandilli rasathanesi, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi, kandilli rasathanesi hakkında bilgi'

Boğaziçi Üniversitesine bağlı olarak Türkiye'de deprem araştırmaları, deprem haritaları ve son depremler hakkında bilgiler veren Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, birçok birimi bünyesinde bulunduran bir kurumdur. Bunlar; Akademik Birimler(Deprem mühendisliği, Jeodezi, Jeofizik), Laboratuarlar(Astronomi, Meteoroloji), Merkezler ve Afete hazırlık gibi eğitim ve programlardan oluşturmadır.Günümüzde oluşan depremler hakkında bilgi sahibi olmak için çok faydalı bir hizmet olan kandilli rasathanesi, bu bağlamda oldukça zengin bir kaynaktır.Bunların yanı sıra hava tahminleri ve son depremler hakkında an ve an bilgi edinebilirsiniz. 

Kandilli Rasathanesi Son Depremleri öğrenmek için;

http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst6.asp
Kandilli Rasathanesi tarafından kaydedilen Türkiye'deki son deprem sarsıntılarını tarih, saat, enlem, boylam, derinlik, şiddet ve yer olarak liste halinde görebilirsiniz.
Kandilli Rasathanesi Hava Tahminleri

http:web.boun.edu.tr/meteoroloji
Kandilli Rasathanesinin sitesini ziyaret ederek hava durumunu takip edebilirsiniz.
Devamı

Bebek Örgü Modelleri 2013

Posted by Unknown On 19 Mart 2013 Salı 1 yorum
Bebek Örgüleri, Bebek Örgü Modelleri, Bebek Örgü, Bebek Örgü Örnekleri, Erkek Bebek Örgüleri, Bebek Örgü Elbise Modelleri 2013

Bebek Örgü Modelleri
























Devamı