Yazete Kurtlar Vadisi Pusu 191.Bölüm Fragmanı

Posted by Unknown On 27 Nisan 2013 Cumartesi 0 yorum
Bu hafta vadi var mı? Kurtlar Vadisi Pusu'nun Yeni Bölüm(191.Bölüm) Fragmanı bu akşam yayınlanıcak. Bizi takip etmeye devam edin.

Kurtlar Vadisi Pusu 190.bölümü
büyük bir heyecana sahne oldu. Polat Poyraz'a "Ben Tapınakçıyım" diyerek arkasındanki güçlerden bahsetti. Ayrıca diziye yeni dahil olan bayan karakter Margaret ise Elif'in üvey annesi çıktı. Poyraz'a Polat'ı öldürmesi için emir verdi. Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu hafta yeni bölümü yayınlanıcak mı yoksa yayınlanmayacak mı henüz kesin bir bilgi yok. Ancak bu hafta maç olması sebebiyle bir hafta ara verileceğini düşünüyorum. Fragman çıktığı vakit bizi takip edenler bu sayfadan Kurtlar Vadisi Pusu 191.Bölümü İzleyebilirler.

İşte merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 191.Bölüm Fragmanı


Kurtlar Vadisi Pusu 190.Bölümden Bazı Sahneler






Devamı

PES 2014 ne zaman çıkacak?

Posted by Unknown On 25 Nisan 2013 Perşembe 2 yorum
Her sene olduğu gibi, yine yıl sonuna yakın bir tarihte KONAMI, PES 2014'ü çıkarmayı düşünüyor. Ama henüz çıkış tarihiyle ilgili net bir bilgi yok. Ancak Demo sürümüyle oyunseverlerin beğenisine sunulacak olan PES 2014, demo sürümünün Ağustos-Temmuz ayları içinde çıkması muhtemel olup ve tam sürümü ise en geç Eylül-Ekim ayında çıkacaktır.

PES 2014 ile İlgili Genel Bilgiler

Bu yıl PES hayranlarını mükemmel bir PES oyunu bekliyor. Hayranlarına PES dedirtecek yenilenen bir Pro Evolution Soccer oyunu alanındaki en büyük ve tek rakibi olan FIFA’yı zorlayacak özellikleri oyun dünyasına giriş yapacak. Bahsettiğimiz oyunu tahmin etmiş olmalısınız, söz konusu yapım Pro Evolution 2014 nam-ı diğer PES 2014, EDGE dergisi yapım adına birkaç yeniliği bizlerle paylaştı.

Hiç şüphesiz en önemli ve en merak edilen husus PES 2014’ün grafiklerinin nasıl olacağı idi. Geçtiğimiz aylar içinde bu konuya dair haberler çıkmıştı, hatta haber ve söylentiden çok Konami’nin bir duyurusu oldu. Buna göre Pro Evolution Soccer 2014’ün grafikleri, Konami’nin yeni geliştirdiği grafik motoru olan Fox Engine kullanılarak hazırlanacak.

Grafik motorunun yenilenmesiyle beraber PES 2014 daha iyi bir çarpışma etkisi, vücut ağırlığına göre değişiklikler ve vuruş kuvveti gibi etkenlerinde gelişeceği belirtildi. Grafik konusunda bizleri muazzam bir yapımın beklediğini söylemek mümkün, çünkü Konami’nin tecrübeli ekibi oyuncuların yüz modellemelerinde ve formalar konusunda da titiz çalışmalarını sürdürüyor. Formaların oyuncuların bir organıymış gibi sabit durmalarından ziyada artık dalgalanan ve hatta çekildiğinde gerilen formalar PES 2014’te bizlere merhaba diyecek.

Bunlar görsel alanda yapılan yeniliklerin bazıları, oyunun teknik kısmıyla ilgili ciddi gelişmelerde mevcut. Örneğin PES 2013 ile artan top hakimiyetinin PES 2014’te 3 kat daha fazla olacağı ve daha dinamik top kontrollerinin yer alacağı belirtildi. Taktiksel alanda da gelişmelerin mevcut olduğu yapımda futbolcuları istediğiniz bölge veya bölgelere atayabileceksiniz. Aktarılan bilgiler şimdilik bu şekilde yeni detaylar açıklandığında sizlere aktaracağız.

Merak edilen en önemli hususlardan birisi de hiç şüphesiz lisanslar. Uzun yıllardır oyunculara belirli lig ve takımların lisanslı hallerini sunabilen Konami acaba PES 2014 ile lisanslı lig ve futbol takımı yelpazesini genişletebilecek mi merak konusu. Hiç yoktan PES 2014’te İngiltere Ligi’ni görmeyi arzuluyoruz.

PES 2014'ün Görüntüleri

 


Devamı

2013 Bayan Topuz Saç Modelleri

Posted by Unknown On 24 Nisan 2013 Çarşamba 4 yorum
Topuz Saç modelleri, 2013 gelin topuz saç modelleri, bayan topuz saç modelleri, Sac Modelleri Bayan 2013 Topuz, 2013 Bayan Topuz Saç Modelleri

2013 yılının yeni saç trendi topuz saçlar bu aralar çok moda. Ünlüler tarafından da sıkça tercih edilen Topuz Saç Modellerine bakın kimler ne tarz tercihler yapmış hepsi bu yazımızda.

Bayan Topuz Saç Modelleri 2013































Devamı

En Güzel Facebook Kapak Fotoğrafları

Posted by Unknown On 2 yorum
Facebook Zaman Tünelinde kullanabileceğiniz 45 adet en güzel kapak fotoğraflarını sizler için seçtik. Umarım beğenirsiniz.

En güzel Facebook Kapak Fotoğrafları 45 Adet














































facebook kapak fotoğrafları, facebook kapak fotoğrafları ekleme, facebook zaman tüneli kapak fotoğrafları, facebook kapak fotoğrafları indir, en güzel kapak fotoları facebook

Devamı