Sütlaç Tarifi

Posted by Unknown On 24 Haziran 2013 Pazartesi 0 yorum
Hepimizin bildiği üzere sütlaç; süt ile yapılan en güzel tatlılardan birisidir. Hemen hemen herkesin çok sevdiği ama herkesin düşüremediği bu tatlıyı, oktay ustanın kaleminden sizlere aktarmak istedik. Yapmak isteyenlere şimdiden afiyetler…

Şeker, pirinç ve sütle yapılan bir tatlı çeşidi olan sütlaç tarifini siz bayanlar için paylaşıyoruz. Ramazan aylarında da iftardan sonra soframızı tatlandıran bir türk tatlı çeşidi sütlaç yapmayı anlatacağız.

Sütlaç Malzemeleri

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı su
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • Bir çay bardağı pirinç
  • 2 tatlı kaşığı kaşığı pirinç unu
  • Üzeri için tarçın

Denediğinizde pişman olmayacağınız bir tarif. Denenmiş ve ölçüsünde bir sütlaç tarifi. Şimdiden afiyet olsun.

Sütlaç Tarifi

Sütlaç Tarifi

1 çay bardağı pirinci yıkayın. Tencereye 1 su bardağı suyu ve pirinçleri koyup altını yakın.Pirinçler suyu çekene kadar pişirin. 1 litre soğuk sütü ekleyin. Kaynayana kadar ara sıra karıştırın. Bir kasede 2 tatlı kaşığı pirinç ununu 1 su bardağı soğuk su ekleyerek iyice ezin. Tencerede kaynamakta olan sütten 5-6 kaşık alıp kaseye ekleyin (pirinç unu ılınacak şekilde). Pirinç ununu da tencereye ekleyerek, 10 dakika kadar arada karıştırarak pişirin. 1 çay bardağı toz şekeri ilave edip karıştırın ve 1-2 taşım kaynatın. Sütlacı kaselere paylaştırıp, soğumasını bekleyin. Sütlaçlar soğuyunca üzerlerine tarçın serpip servis yapın. Sütlaç Tarifi hazır. Afiyet olsun.
Devamı

Facebook Yeni Tasarıma Nasıl Geçerim? Yeni Tasarımla Tanışın

Posted by Unknown On 0 yorum
Facebook yakın zamanda yine tasarım değişikliğine gidiyor. Facebook'ta bu kez daha köklü değişiklerin olacağı sinyalini aldık. Yeni tasarıma geçme konusunda sabırsızlanan Facebook, kullanıcıların da yeni tasarımla daha erken tanışması için bir bekleme listesi oluşturdu. Sizde hemen
şimdi bu listeye kaydolarak Facebook yeni tasarımla tanışabilirsiniz.

Yeni Tasarımla Tanışın

Facebook Yeni Tasarıma Nasıl Geçerim?

Yakında Facebook'taki herkes yeni tasarıma geçecektir. Daha erken geçmek isterseniz, bekleme listesine kaydolabilirsiniz. Hazır olunca size haber veririz.



Hemen deneyin

Sitede yeni ana sayfayı kullanmaya başlamak için bekleme listesine katılın. Yakında iPhone, iPad ve Android cihazında!

Yeni Tasarımla birlikte ne gibi değişiklikler olacak?

Güncellemelerden bazıları:
  • Haber Kaynağınızda daha büyük haberler ve fotoğraflar
  • Facebook'un çeşitli kısımlarına ulaşabileceğiniz yeni bir pano
  • Göz atabileceğiniz Müzik, Fotoğraflar ve Tüm Arkadaşlar gibi farklı akışlar
  • Artık bildirimleriniz sitenin sağ üst köşesinde yer alacak

Facebook Yeni Tasarımdan Görüntüler 

Rengarenk
Yeni canlı görseller Haber Kaynağı'na hayat katıyor.



Arkadaşlarınız önplanda 

Tüm haberler arkadaşlarınızın paylaştıklarını öne çıkarmak için yeniden tasarlandı.
Devamı

İstanbul'daki 5 yıldızlı oteller

Posted by Unknown On 21 Haziran 2013 Cuma 0 yorum
Bu yazı İstanbul’daki en önemli oteller hakkında bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır.

İstanbul'un dört bir yanında otel yatırımları yükseliyor. Sadece yerli değil, uluslararası otel yatırımcılarının da yakın markajında olan İstanbul'da 5 yıldızlı otellerde tatil yapmayı düşünenler için biz İstanbul'un 5 yıldızlı otellerini araştırdık.

İstanbul'daki 5 yıldızlı oteller

Aşağıdaki tablo İstanbul'daki 5 yıldızlı oteller hakkında kısa bilgi verir:
Hotel Yer Odalar Notlar
Allstar Çınar Hotel Yeşilköy 224 En eski hotellerden biri (1958).
Conrad Hotel Istanbul Beşiktaş 590 Yıldız Sarayı yanında.
Çırağan Palace Kempinski İstanbul Beşiktaş 599 Çırağan Sarayı yanında.
Dedeman Istanbul Şişli 335 Dedeman hotel zincirleri üyesi
Divan Hotel Taksim 175 İş bölgesine yakın
Eresin Crown Hotel Sultanahmet 59 Eski şehirde Butik hotel.
Four Seasons Hotel Sultanahmet 65 Şehrin kalbinde.
Hotel Ceylan InterContinental Taksim 380 Eski Sheraton hotel.
Hyatt Regency Hotel Istanbul Taksim 360 İş ve finans bölgesine yakın.
Istanbul Hilton Şişli 498 En eski 5 yıldızlı hotellerden biri.
Mövenpick Hotel Istanbul 4.Levent 249 İş bölgesi içinde
Renaissance Polat Istanbul Yeşilyurt 416 Atatürk Havalimanı'na yakın.
Sheraton Istanbul Maslak Hotel Maslak 305 Maslak iş bölgesi içinde.
Sürmeli Istanbul Hotel Gayrettepe 205 Sürmeli hoteller üyesi.
Swissôtel The Bosphorus Istanbul Beşiktaş 600 Dolmabahçe Sarayı üzerinde.
The Marmara Hotel Istanbul Taksim 377 Modern şehir merkezinde.
The Ritz-Carlton Istanbul Şişli 244 Taksim ve Boğaza yakın.

İstanbul'daki Oteller

ALLSTAR CINAR HOTEL - İstanbul

Galeri

ALLSTAR CINAR HOTEL
ALLSTAR CINAR HOTEL

Otel Hakkında Diğer Bilgiler

Resepsiyon saatleri:

Her gün 24 saat

Ebeveynlerin çift kişilik odasında (2 kişi tam ücret ödediğinde) 5 yaşına kadar (5 dahil) en fazla 1 çocuk ücretsiz konaklayabilir.

Conrad Hotel Istanbul

Galeri


Conrad Hotel Istanbul
Conrad Hotel Istanbul

Otel Hakkında Diğer Bilgiler

Avrupa Yakası'nda, İstanbul Boğazı’na ve şehre hakim manzarası, ticaret, kültür ve gözde alışveriş merkezlerine yakınlığı ile dünya liderlerinin de tercihi Conrad İstanbul, Conrad Hotels & Resorts markasının dünyadaki en gözde otellerindendir.

Şehir merkezinde İstanbul ve Boğaz manzarasına hakim konumu, ferah ve lüks odaları, 15. katta bulunan Boğaz Manzaralı Club Lounge ve Executive katları, 2 balo salonu, 27 toplantı odası, sağlık kulübü ve toprak zeminli tenis kortları ile otel, iş ya da tatil amaçlı konuklarını en iyi şekilde ağırlamaktadır.

Çırağan Palace Kempinski İstanbul

Galeri



Otel Hakkında Diğer Bilgiler

Çırağan Palace Kempinski, İstanbul’un iş, tarihi ve kültürel çekim noktalarına yakın bir konumda, şehrin tam merkezinde Beşiktaş Ve Ortaköy semtleri arasında yer alır.

Çırağan Sarayı, ismini Fatma Sultan’ın sarayın bahçelerinde düzenlediği meşale şenliklerinden alıyor. “Çırağan” Farşça’da “ışık” anlamına geliyor. Saltanatın ülkeyi terk etmesinden seneler sonra bu göz kamaştırıcı sarayın kapıları, ihtişamına uygun bir şekilde restore edilerek Kempinski tarafından 1991’de tekrar açıldı.

Konuk odaları ve süitlerde lüksü ve zarafeti birleştiren imkanlar ve yüksek teknolojiye sahip donanımlara Boğaz’ın büyüleyici manzarası eşlik ediyor.

Dedeman İstanbul

Galeri



Otel Hakkında Diğer Bilgiler

Şehir oteli olarak tasarlanan Dedeman İstanbul, 30 yıldır kazandığı deneyimini dünyanın her yerinden ağırladığı konuklarıyla paylaşmaya devam etmektedir. Modern şehrin kalbinde konumlanmış iş dünyasının merkezinde yer alan, büyük alışveriş merkezlerine sadece birkaç dakika mesafede bulunan Dedeman İstanbul, konforlu 325 odası ve yüksek teknolojiye sahip 16 toplantı salonu ile iş veya turistik amaçlı seyahat edenler için mükemmel bir seçim. Dedeman İstanbul konuklarına, Türk mutfağından seçme yemekler ve uluslararası lezzetlerden oluşan menüye sahip panoramik İstanbul manzaralı Roof Bar’ında keyfili bir akşam yemeği fırsatı sunmanın yanısıra güler yüzlü ve deneyimli çalışanları ile beklentilerin üzerinde hizmet vermektedir.

Divan Hotel

Galeri


Otel Hakkında Diğer Bilgiler

Birbirinden seçkin otelleri bünyesinde bulunduran Divan Grubu’nun geleneksel amiral gemisi niteliğindeki Divan İstanbul, seçkin konuklarına, Osmanlı misafirperverliğini, lüks tasarım anlayışı ve eşsiz bir yorumla sunuyor. Manhattan’daki the Getty Center gibi birçok kamusal alanı cesur bir perspektifle yeniden yaratan ve Bill Gates’in evi gibi özel alanlara da damgasını vuran dünyaca ünlü Mimar Thierry Despont’un imzasını taşıyan Divan İstanbul, mimarın her işinde kendini gösteren yenilikçi ve yaratıcı stille lüksün ulaştığı son noktayı buluşturarak, bu kadim ve egzotik şehrin kalbine yerleşen muhteşem bir örnek. Başarıyla konumlandırılarak, zevkle döşenmiş konuk odalarını, Divan Otelleri’nin adıyla birlikte anılan ve Batı ile Doğu’nun tüm olumlu özelliklerini taşıyan sıcak ve özenli hizmet anlayışıyla birlikte konuklarına yaşatan Divan İstanbul, hem benzersiz yarım asrı aşkın bir mirasa sahip, hem de İstanbul’un en yeni otellerinden biri olma özelliğini gösteriyor.

Eresin Crown Otel

Galeri


Otel Hakkında Diğer Bilgiler

Eresin Crown Hotel: 59 Toplam oda, 89 toplam yatak, 5 suit oda, 4 bağlantılı oda. Deniz, tarih manzarası var.

Eresin Crown Hotel: Direkt telefon, müzik yayını, minibar, elektronik anahtar-kart sistemi, kasa, kablosuz internet, internet bağlantısı, televizyon, uydu tv, merkezi klima ve ısıtma, küvet-banyo, saç kurutma makinesi, jakuzi, banyoda telefon, çalışma masası, parke zemin, karartma perdesi, ücretsiz çay&kahve tepsisi ve şise su.

Eresin Crown Hotel: Merkezi klima ve ısıtma, kablosuz internet, internet bağlantısı, business center, çamaşırhane, kuru temizleme, 24 saat oda servisi, jeneratör, ücretli bebek bakıcısı.

Eresin Crown Hotel: Kahvaltı salonu. lobi bar, teras bar. 1 alakart restoran, 1 teras restoran.

Four Seasons Hotel

Galeri


Otel Hakkında Diğer Bilgiler 

Peyzajlı bir avluya sahip olan ve neoklasik tarzda 3 katlı bir binada faaliyet gösteren Four Seasons Sultanahmet, İstanbul'un Eski Kent'inin merkezindedir. Otel, el dokuması Türk kilimleri gibi Türk zanaatkarların orijinal eserlerinin yer aldığı lüks konaklama birimleri sunmaktadır.
Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet'in neoklasik ayrıntılara sahip bir Türk temasıyla dekore edilmiş oda ve süitlerinde espresso makinesi vardır. Konaklama birimlerinin tümünde düz ekran TV, CD çalar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Derin küvetli mermer banyo standarttır.

Otelin avlusundaki cam çardakta yer alan ve Türk sanat eserleri ve Osmanlı döneminden unsurlarla dekore edilmiş olan Seasons Restaurant'ta kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri servis edilir. Pazar günleri brunch keyfi de yaparabilirsiniz. Four Seasons'un spasında sağlık ve güzellik uygulamaları ile kendinizi şımartabilirsiniz. Uygulamaların öncesinde saunalardan veya fitness salonundan yararlanabilirsiniz.

Four Seasons Hotel Istanbul at Sultanahmet, simgesel Topkapı Sarayı'na 350 metre mesafededir. Atatürk Havalimanı 19 km uzaklıktadır.

Hotel Ceylan InterContinental

Galeri


Otel Hakkında Diğer Bilgiler

İstanbul’un kalbinde kentin ünlü Taksim Meydanı’nın yanında yer alan Ceylan InterContinental, Boğaz’a bakan lüks 5 yıldızlı bir oteldir.

Otel konuklarına 387 adet zarif ve özenle dekore edilmiş oda seçeneği sunmaktadır. Konuklar şık konaklamanın, mermer banyoların ve Boğaz veya şehrin muhteşem manzarasının tadını çıkarabilirler.

Ceylan InterContinental, konuklarına uluslararası mutfağı da geniş bir yelpazede sunan 7 farklı harika yiyecek ve içecek satılan yer sunar. Otelin ödül kazanan Safran Restoran’ı çarpıcı Osmanlı/Türk mutfağı ve nefes kesen manzarasıyla kesinlikle gidilmesi gereken bir yerdir.

Otel bünyesindeki harika dinlenme imkanları, güneşlenme alanı ile beraber açık yüzme havuzunun yanı sıra otelin markası Spa InterContinental’ı içermektedir. Konuklar vücut bakımları, terapiler ve masajların yanı sıra otantik bir Türk Hamamı ve İsveç saunasının da keyfini çıkarabilirler.

Şehrin en iyi kültürel konumları ve alışveriş alanlarının birçoğu Ceylan InterContinental’den yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Kalabalık Taksim Meydanı otelin hemen kapısının eşiğindedir ve İstanbul’un diğer bölgelerine kolayca erişmek için metro istasyonunu kullanabilirsiniz.

Grand Hyatt İstanbul

Galeri


Otel Hakkında Diğer Bilgiler

Grand Hyatt Istanbul, iki kıtayı birleştiren metropolün merkezinde, çağdaş tasarım, yüksek servis kalitesi ile Türk misafirperverliğini birleştirerek sunmaktadır.

Doğu ve Batı’nın kültürel miraslarını mükemmel bir şekilde birleştiren Grand Hyatt Istanbul oteli, büyülü şehir İstanbul’un tüm ruhunu ve kültürünü yansıtmaktadır. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ne yakınlığı ile, modern şehrin merkezinde yer alan otel, delüks oda ve süitler ile en üst düzeyde bir servis sunmaktadır. 5 yıldızlı Grand Hyatt Istanbul oteli İstanbul Boğazı manzarası, Ayasofya, Sultanahmet Camii, Topkapı Sarayı’nın bulunduğu Tarihi Yarımada’ya da birkaç dakika uzaklıktadır. Taksim’de bulunan otel, ayrıca İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’na yürüyüş mesafesinde olup, Kongre Vadisi’nde bulunmakta ve İstanbul’un en önemli iş otellerinden biri olarak görülmektedir.

Grand Hyatt Istanbul oteli aynı zamanda modern spa terapileri ve klasik Türk Hamamı ile Gaia Spa and Fitness Centre’ya da evsahipliği yapmaktadır.

Hilton İstanbul

Galeri


Otel Hakkında Diğer Bilgiler

Amerika dışında en uzun süredir faaliyet gösteren Hilton oteli, Türkiye'nin ilk beş yıldızlı uluslararası otelidir. Atatürk havalimanına 45 dakika, Taksim ve Nişantaşı'na yürüme mesafesinde olan otel geniş yeşil alanlara ve Boğaz manzarasına sahiptir. İş seyahatleri ya da aile tatilleri için idealdir.

Tümü geniş balkonlu odaları, eşsiz Boğaz ve İstanbul manzarası, Dünya Mutfağı’ndan 7 farklı restauranttı ile tamotel görülmeye değer bir İstanbul klasiğidir. Başarılı ve kaliteli etkinlikleri için en ideal alternatifleri sunar.

Mövenpick Hotel İstanbul

Galeri



Otel Hakkında Diğer Bilgiler

Bu lüks otel İstanbul şehir merkezinin yukarısındaki modern bir bölgede merkezi bir konumda yer almakta olup bir spa, fitness tesisleri, restoren çeşitlemesinin yanısıra iş için gerekli altyapıyı da sunmaktadır.

Moevenpick Hotel Istanbul'da son teknoloji fitness ekipmanları ile form tutabileceğiniz, sabahları havuzunda birkaç kulaç atabileceğiniz, jakuzi, sauna ve masaj odalarında gevşeyebileceğiniz modern bir sağlıklı yaşam merkezi yer almaktadır. Ayrıca 9 delikli golf sahasında golf oynayarak dinlenebilirsiniz.

Otelde Akdeniz, Türk ve İsviçre menüleri sunmaktadır. Ayrıca birkaç kadeh içki içebilir, yemek öncesi birşeyler atıştırabilir, hoş pasta, tatlı ve çikolata çeşitlerimizin tadını çıkarabilirsiniz. Fitness meraklıları için Vitamin Barda taze meyve suları ve sağlıklı aperatifler bulunur.

Moevenpick Hotel en yakın metro istasyonuna yürüyerek 5 dakika mesafededir. Buradan İstanbul'un geri kalanına kolay erişim olanağına sahip olacaksınız. Özel otopark da mevcuttur ve ücretsizdir.

Tesis 5 yıldızlı bir tesistir. Tesiste konaklayan 45 misafirin yapmış olduğu yorumlar neticesinde tesis 100 üzerinden 83 puan almıştır.

Renaissance Polat Istanbul Hotel

Galeri


Otel Hakkında Diğer Bilgiler

İstanbul'da bulunan bu lüks 5 yıldızlı otel, Atatürk Uluslararası Havalimanı'ndan 4 km mesafededir. Marmara Denizi'nin panoramik manzarası sunan tesiste büyük bir spa vardır. Spa'da yüzme havuzları ve masaj hizmetleri sunulmaktadır.

Renaissance Polat İstanbul Hotel'in odalarında kablo kanallarının izlenebildiği düz ekran TV, çalışma masası içeren bir oturma alanı ve ücretsiz kablolu internet mevcuttur. Her odada ücretsiz 1 şişe su bulunmaktadır. Bazı odalar deniz manzaralıdır.

İstanbul Hotel'in konukları, kapalı ve açık havuzlarda veya Türk hamamında dinlenebilir, ayrıca spada sunulan çeşitli masaj terapilerinin keyfini çıkarabilirler. Ayrıca içinde kardiyovasküler ekipmanlar ve ağırlıklar bulunan modern bir spor salonu da vardır.

Daphne Restaurant and Grill, Adalar'ın manzaraları eşliğinde otantik kebaplar ve Akdeniz mutfağından seçmeler servis eder. Otelde ayrıca taze yerel deniz ürünleri sunan Marmara Fish Restaurant da mevcuttur. Polat Patisseire'de ise leziz hamur işleri ve keklerin tadını çıkarabilirsiniz.

İstanbul şehir merkezi arabayla 20 dakika mesafededir. Havaalanına ve şehir merkezine ücretsiz ulaşım servisi ile ek ücret karşılığında özel otopark sunulmaktadır.

Sheraton İstanbul Maslak 

Galeri



Otel Hakkında Diğer Bilgiler

Yoğun geçen bir iş gününden sonra, otelin sıcak renkleri ve huzur veren atmosferi size tüm günün yorgunluğunu unutturabilecek rahatlıkta.

Sheraton'a özel olarak tasarlanan Sweet Sleeper (SM) yatağınızda, mis gibi kokan çarşaflar ve yumuşacık puf yastıkların arasında farkında olmadan uykuya dalacaksınız.

Her türlü kolaylığın sizin için düşünüldüğü odalarda; tam donanımlı çalışma masası ve yüksek hızda internet erişimi sizi ofisinize de, ailenize de kavuşturacak. Rahatlığın hemen göze çarptığı odalarımız konuklarına büyüleyici bir şehir ve deniz manzarası sunmaktadır.

Vaktinizi Clubpeb Fitness & Spa merkezinde değerlendirirken yeni bir güne hazırlanmak için tazelenebilir, ya da Türk hamamı, sauna, veya masajla kendinizi şımartabilirsiniz.

Toplantı, davet ve organizasyonlarınız için gelişmiş teknolojiye sahip toplantı salonlarda organizasyonlarınızı rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Sürmeli İstanbul

Galeri


Otel Hakkında Diğer Bilgiler

Binlerce yıllık tarihi ile efsanevi şehir, İstanbul’un kalbinde, iş, eğlence ve kültürel hayatın merkezinde, güvenli bir ev duygusu, 5-yıldızlı hizmet ve inanılmaz lezzetli Türk ve dünya yemekleri... Sürmeli Istanbul’un misafirlerini gönülden yakalayan, her seferinde mıknatıs gibi kendine çeken, vazgeçemediği deneyimin sırrı...

Swiss The Bosphorus otel

Galeri



Otel Hakkında Diğer Bilgiler

Swiss Otel The Bosphorus Dolmabahçe Sarayı bahçesi üzerinde, yeşilin ve mavinin güzellikleri ile birleşiyor. Swiss Otel İstanbul Boğaz ve orman manzarası ile konuklarını ağırlarken,İstanbul Swiss uygun fiyatları, tarihi ve turistik konumu ile tatilcilere güzel anlar yaşatıyor. Swiss Otel The Bosphorus promosyonları ile müşteri memnuniyetini arttırmakta. Swiss Otel 600 Oda ile hizmet vermektedir. Standart Oda, Swiss Executive,Swiss Business Advantage, Executive Lounge,Kral Dairesi ve Swiss Otel Residance olarak ayrılmaktadır.Odalar her tür konfor ve ihtiyaç düşünülerek tasarlanmıştır.

Swiss Otel The Bosphorus şehrin merkezinde yer almaktadır. Atatürk&Sabiha Gökçen Havalimanlarından Yolcu Transfer Otobüsleri ile Taksim’e gelebilirsiniz. Taksim’den Dolmuş ya da Taksi kullanarak 3-4 dakika içerisinde Beşiktaş’a ulaşabilirsiniz. Atatürk Havalimanı yaklaşık 20 km, Taksim 2 km uzaklıktadır.

The Marmara Taksim Otel

Galeri


Otel Hakkında Diğer Bilgiler

İstanbul'un en iyi konumunda bulunan The Marmara Taksim Oteli, elit misafirlerine deniz manzaralı lüks oda ve süitlerinde konaklama keyfi yaşatıyor.

The Marmara Taksim, şehrin kalbinin attığı iş, alışveriş, tiyatro ve eğlance alanlarının merkezinde yer almaktadır. “Yedi tepeli” İstanbul’un en yüksek tepesinde kurulmuş olan The Marmara Taksim, Marmara Denizi’ne uzanan Boğaz’ın ve tarihi Eski İstanbul yarımadasının nefes kesen manzarasını konuklarının ayağına getirmektedir.

The Marmara Taksim, Atatük Havalimanı’na (IST) 25 kilometre ( mil), Sabiha Gökçen Havaalanına (SAW) ise 50 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır. Otelin yanında bulunan taksi durağı ve karşısında yer alan metro istasyonu ile her yere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

The Ritz Carlton İstanbul

Galeri



Otel Hakkında Diğer Bilgiler

Boğaz manzaralı The Ritz-Carlton, Taksim Meydanı'na yürüyerek yalnızca 10 dakika mesafede, kapalı bir yüzme havuzuna ve tam hizmet sunan bir spaya ev sahipliği yapmaktadır. Otelin canlı müzik sunulan barında çok zengin bir viski koleksiyonu mevcuttur.

Ritz-Carlton Istanbul'un tüm odalarında, oturma alanına yerleştirilmiş rahat koltuklar ve süslemeli şifonyerler de dahil olmak üzere lüks mobilyalar bulunmaktadır. Odaların hepsinde çok dilli TV kanalları ve iPod yuvası vardır.

The Ritz-Carlton, Istanbul'un fitness merkezinde kas geliştirme egzersizleri yapabilir ya da terasta güneşlenebilirsiniz. Türk hamamı ve 2 hidromasajlı küvet içeren spada vücut bakımları sunulmaktadır.

Referanslar ve Bağlantılar

Devamı

Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi Randevu Alma

Posted by Unknown On 0 yorum
Kurum Adı: Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kategori: Devlet Hastanesi
İl: İstanbul
İlçe: Kartal
Telefon: 0 (216) 586-3333
Adres: İstasyon cad. Doğan sok. No:13
Web Sitesi: http://www.yavuzselimhastanesi.gov.tr

Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi Randevu Alma

Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak telefonla operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi Yorumlar

Harita
Son 3 gündür oradayım genel acil bölümüne bakan semih hoca var dahiliye bölümünde kendisi hastalarına yakın ilgi gösteriyor fakat hastane genel olarak yetersiz ek olarak hemşireleri inanılmaz agresif hasta ve hasta yakınlarına karşı çok kaba davranıyorlar , örnek bir olayı anlatayım size , acil bölümüne sedye ile getirilen bir hastanın kolundan kan alınmak isteniyordu hasta tahminen 48 yaşlarında bir bayandı kan almak için yanına gelen hemşire hastaya bağırarak elindeki eldivenleri fırlatarak yere attı sonrasın da almıyorum senden kan falan diyerek dışarı çıktı gözlerime inanamadım

3 gündür koşu yolu hastanesin deyiz tüm hastalarımıza Allah'tan acil şifalar dileriz mevlam kimin ne sıkıntısı varsa tez zamanda gidersin inşallah Allah'a emanet olunuz doktorlarımızdan hastane çalışanlarından Allah razı olsun 3 puan veriyorum.

Kalitesi idare eder derecede ve bana göre sağlık bakımından kötü bir yer kesinlikle mecbur kalmadıkça gitmeyiniz...

kartal devlet hastane sin deyim Hz Allah kimse ye dert verip derman artmasın.amin
Devamı

Kuzey Güney 80.Bölüm Fragmanı

Posted by Unknown On 20 Haziran 2013 Perşembe 0 yorum
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Kuzey Güney 80.Bölümü ile ekranlara veda ediyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren seyirciyi en başına kilitleyen dizi Kuzey Güney, 26 Haziran Çarşamba günü final bölümüyle ekranlara gelecek.

Dizinin takipçileri merakla Kuzey Güney 80.Bölüm Fragmanı bekliyordu. Kuzey Güney 80.Bölüm Fragmanı an itibariyle yayınlandı. Final fragmanını içeriğin devamında izleyebilir, 80.bölüme dair tüm yorum, eleştiri ve haberleri bu bölüme yazabilirsiniz.

Kuzey Güney 80.Bölüm Fragmanı

Devamı

Elbise Modelleri : Boyner

Posted by Unknown On 19 Haziran 2013 Çarşamba 0 yorum
Dünyaca ünlü seçkin markaların bir arada yer aldığı Boyner her zamanki gibi modern ve sıradışı elbise modelleriyle göz dolduruyor. Boyner 2013 elbise modelleri, sade, basit ve huzur veren bir güzelliğe sahip.

Boyner Mağazaları, kadın, erkek, çocuk, genç giyim&aktif spor, ayakkabı&aksesuar, kozmetik ve ev kategorilerinde yerli-yabancı birçok seçkin markayı Türkiye'nin 22 ilindeki 37 çok katlı Boyner Mağazası'nda müşterilerinin hizmetine sunuyor.

Yıllardır bizimle olan marka 2013 yılının en çok konuşulacak elbise modelleri ile karşınızda.

Kadın Elbise Modelleri















Devamı

Avrupa Avrupa 79.Bölüm Fragmanı

Posted by Unknown On 13 Haziran 2013 Perşembe 0 yorum
Trt 1 ekranlarında yayınlanan Avrupa Avrupa 79.Bölüm Fragmanı an itibariyle yayınlandı. Ekranların sevilen dizisi Avrupa Avrupa 79.Bölümü ile sezon finaline giriyor.

Avrupa Avrupa 79.Bölüm Fragmanı

Yapımcı: Banu Akdeniz
Yönetmen: Şafak Bal
Senaryo: Fethi Kantarcı, Saygın Delibaş, Barkın Şenüren
Genel Koordinatör: Mesut Ünlü
Oyuncular: Tarık Ünlüoğlu, Ebru Cündübeyoğlu, Selen Seyven, Durukan Çelikkaya, Emre Koparan, Durul Bazan, Zuhal Topal, Şehsuvar Aktaş, Burak Serdar Şanal, Kadir Çöpdemir, Simge Selçuk, Barış Refikoğlu, Zehra Evliya, Safiye Tomris Çetinel


Avrupa Avrupa yeni bölümleriyle her Pazar akşamı Trt 1′de.
Devamı

Beni Affet 395.Bölüm Özeti (Sezon Finali)

Posted by Unknown On 0 yorum
Beni Affet 395.Bölümü ile ekranlara veda ediyor. 14 Haziran Cuma günü yayınlanacak olan 395.bölümü ile sezon finali yapıyor.

Beni Affet 395.Bölüm Özeti

Tunç’la evlenmek üzere olan Feride’yi bularak ilanı aşk eden Cüneyt, Tunç’un kendi kardeşi olduğunu söyleyerek bu evliliği önlemeye çalışır. Feride duydukları karşısında şoke olurken, birbirlerine olan aşklarını daha fazla saklayamayan ikili sonunda kavuşabilecek midir?

Öte yandan Feride’yle evlenmek üzere olan Tunç’u çılgına çevirecek manzara nedir? Osman ise Zühre’nin büyük sırrına ulaşır.

Kürşat’ın adamı tarafından öldürülecekken kaçmayı başaran Bahar beklenmedik bir durumla karşılaşırken, her yerde karısını arayan Kemal, Bahar’ı ve bebeğini bekleyen hazin sondan onları kurtarabilecek midir? Kendisini ihbar edenin Berat olduğunu öğrenen Kürşat ise, Berat’tan hesap sormak ister.

Öte yandan vicdan azabına daha fazla dayanamayan Umut bilinmeze doğru bir yolculuğa çıkar.
Devamı

2013 Yılı Temmuz Asgari Ücret Zammı Ne Kadar

Posted by Unknown On 11 Haziran 2013 Salı 0 yorum
2013 Yılı Temmuz Asgari Ücret Zammı Ne Kadar

Asgari ücret zammı belli oldu

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun kararı çerçevesinde, 1 Temmuz'da asgari ücrete yüzde 4.4 oranında zam yapılacak, asgari ücret net 803.68 TL, brüt ise bin 21.5 TL'ye çıkacak.

İşçi ve ailesinin günün ekonomik ve sosyal şartlarına göre yaşamasını mümkün kılan asgari ücret, 1 Temmuz'da yüzde 4.4 zamlanacak. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun kararına göre 1 Temmuz-31 Aralık 2013 tarihleri arasında geçerli olacak asgari ücret, yüzde 4.4'lük zamma göre hesaplanacak. Böylece halen 773.01 TL olan net asgari ücret, 803.68 TL'ye yükselecek. 978.60 TL olan brüt asgari ücret ise bin 21.5 TL'ye çıkacak. Asgari ücretle birlikte asgari geçim indirimi de zamlanacak.

16 YAŞINDAN KÜÇÜKLER İÇİN ASGARİ ÜCRET 700.7 TL OLACAK

1 Temmuz'dan sonra 16 yaşından büyükler için net asgari ücret 803.68 TL olacak. Brüt asgari ücret ise bin 21.5 TL'ye yükselecek. Bu gruptakilerin ellerine geçen asgari ücret net 30.67 TL artacak. Halen net 673.28 TL olan 16 yaşından küçüklerin asgari ücreti ise 1 Temmuz'dan sonra net 700.73 TL'ye çıkacak. 16 yaşından küçüklerin halen 839.1 TL olan brüt asgari ücreti de 877.5 TL olacak. Böylece bu gruptakilerin net ücretinde 27.45 TL artış sağlanacak. Net asgari ücrete asgari geçim indirimi d'hil. Ancak asgari ücret, bek'r ve çocuksuz kişilerin asgari geçim indirimi dikkate alınarak açıklanıyor. Dolayısıyla evli ve çocuklu kişilerin asgari geçim indirimi daha yüksek olduğu için ellerine geçen asgari ücret de daha yüksek olacak.

ASGARİ ÜCRETİN İŞVERENE MALİYETİ BİN 190 TL

Brüt asgari ücretten yüzde 14 SSK primi işçi payı, yüzde 1 İşsizlik Fonu primi, yüzde 15 Gelir Vergisi ve Damga Vergisi kesiliyor. 1 Temmuz'dan itibaren bin 21 TL olan asgari ücret üzerinden yüzde 14.5'lik SSK primi işveren payı ile yüzde 2'lik İşsizlik Fonu işveren payı ödeniyor. Bu nedenle asgari ücretin işverene maliyeti yaklaşık bin 190 TL'yi buluyor.

KAPICILAR İÇİN ASGARİ ÜCRET NET 868.27 TL OLACAK

Konut kapıcılarının ücretleri gelir vergisi ve damga vergisinden muaf tutuluyor. Böyle olunca, asgari ücretli bir kapıcının eline geçen net ücret, diğer asgari ücretlilere kıyasla daha fazla oluyor. Bu doğrultuda kapıcılar için halen 831.81 TL olarak uygulanan net asgari ücret, 1 Temmuz'da 36.46 TL artışla 868.27 TL olarak uygulanacak. Buna göre, asgari ücretle çalışan bir kapıcı diğer asgari ücretlilerden 64.59 TL daha fazla ücret alacak.

Asgari ücret, işverenin daha düşük bir ücret uygulamasını önlemek amacıyla Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından koruma ücreti olarak tespit ediliyor. Ücretlerin alt sınırını belirlediği için işverenin daha yüksek bir ücret vermesinin önünde engel teşkil etmiyor. Ancak daha düşük bir ücret vermesini önlüyor. Asgari ücretteki artış, sigorta primlerinde asgari geçim indirimine, idari para cezalarından istihdam maliyetine kadar birçok unsuru etkiliyor. İşverenin en önemli maliyet kalemlerinden birini oluşturuyor.

Devamı

Beni Affet 393.Bölüm Özeti

Posted by Unknown On 0 yorum
Beni Affet 393.Bölümü ile ekranlara geliyor. Star Tv ekranlarında yayınlanan Beni Affet 393.Bölüm Özeti yayınlandı. Benim Affet tüm bölüm özetlerini sitemizden öğrenebilirsiniz.

Ekranların sevilen dizisi Beni Affet 393.Bölümü ile 16.50'de Star Tv ekranlarında olacak.

Beni Affet 393.Bölüm Özeti

Bahar’ı kaçırarak kilit altında tutan Kürşat, yurtdışına kaçmak için son hazırlıklarını yaparken, Bahar’ın verdiği ipucunu çözerek kaçırıldığını öğrenen Kemal, karısının peşine düşer. Kürşat, Bahar ve bebeğini yok etmek isterken, Kemal Bahar’ın izini bulabilecek midir? Öte yandan Handan’ın ölümünden kendini sorumlu tutan Umut, vicdan azabından kurtulamaz.

Tunç Feride’yle evlenmek için sabırsızlıkla beklerken, Feride ise Cüneyt’i aklından bir türlü çıkartamamaktadır. Eylül’e boşanma davası açan Cüneyt ise Feride’yi geri kazanma isteğindedir. Cüneyt, Feride’nin nerede olduğunu bulmaya çalışırken, Zühre’nin Tunç’un öz annesi olduğunu öğrenen Eylül’de Tunç’a ulaşmaya çalışır. Derya’nın hayatını kaybetmesinin üzerine yıkılan Ferman’ın yanında ise karısı Yıldız vardır.

Beni Affet hafta içi her gün Star Tv'de.

beni affet 393, beni affet 393.bölüm, beni affet 393.bölüm özeti
Devamı

Karadayı 36.Bölüm Fragmanı

Posted by Unknown On 10 Haziran 2013 Pazartesi 0 yorum
Atv ekranlarının ses getiren dizisi Karadayı 36.Bölüm Fragmanı an itibariyle Atv tarafından yayınlandı. Karadayı 35.bölümü ile seyirciyi ekran başına kilitledi. Karadayı 36.Bölüm fragmanı da nefesleri kesecek. Ekranların sevilen dizisi Karadayı 36.Bölüm Fragmanı içeriğin devamında izleyebilirsiniz.
Karadayı 36.Bölüm Fragmanı

Karadayı 36.Bölüm Fragmanı


Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın kaleme aldığı, Uluç Bayraktar ve Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği Karadayı yeni sezonda atv ekranlarında kabadayılık felsefesini izleyici ile buluştururken 70′li yıllarda yaşanan imkansız bir aşk hikayesi ile de izleyiciyi geçmişe geri götürecek.

Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor’un başrollerini paylaştığı dizide Rıza Kocaoğlu, Yurdaer Okur ,Civan Canova, Melike İpek Yalova, Erkan Avcı, Şebnem Dilligil, Leyla Lydia Tuğutlu ve daha bir çok usta isim kabadayılığın tarihini yazacak bu serüven için biraraya geldiler.
Devamı

Kuzey Güney 78.Bölüm Fragmanı

Posted by Unknown On 0 yorum
Kuzey Güney fırtınası Kanal D ekranlarında esmeye devam ediyor. Ekranların fenomen dizisi Kuzey Güney 78.Bölüm Fragmanı an itibariyle yayınlandı. Kuzey Güney 78.bölümü müthiş bir bölüm bizleri bekliyor.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Kuzey Güney, Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümü ile seyirciyi ekran başına kilitleyecek.

Kuzey Güney 78.Bölüm Fragmanı


Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Kuzey Güney'in 78.bölümünde sürpriz sahneler var. 12 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanacak olan bölümde bazı sırlar açığa çıkıyor.

Kuzey Güney Ne Zaman Final Olacak?

Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi Kuzey Güney 26 Haziran'da bitebilir.


Devamı

Tatar Ramazan 8.Bölüm Fragmanı

Posted by Unknown On 0 yorum
Atv'de ses getiren dizi Tatar Ramazan 8.Bölüm Fragmanı an itibariyle yayınlandı. Tatar Ramazan 8.bölüm fragmanı içeriğin devamında izleyebilirsiniz.
Tatar Ramazan 8.Bölüm Fragmanı

Atv ekranlarının sevilen dizisi Tatar Ramazan'da bu hafta neler yaşanacak? Tatar Ramazan bu haftada nefesleri kesecek. İyi Seyirler.

Tatar Ramazan 8.Bölüm Fragmanı


Tatar Ramazan'ın nefesleri kesecek 8.bölümü, 14 Haziran Cuma akşamı ATV ekranlarında olacak.
Devamı

Bir Aşk Hikayesi 11.Bölüm 2.Fragmanı

Posted by Unknown On 0 yorum
Ekranların duygu yüklü aşk dizisi Bir Aşk Hikayesi 11.Bölüm 2.fragmanı an itibariyle yayınlandı. Yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicilerin merakla beklediği bir dizi olan Bir Aşk Hikayesi 11.bölümü ile 11 Haziran Salı günü Fox Tv ekranlarında.  Geçtiğimiz haftada nefesleri kesen bir bölüm olmuştu. Bu haftada aynı şekilde Bir Aşk Hikayesi 11.Bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Bir Aşk Hikayesi 11.Bölüm 2.Fragmanını yazımızın devamında izleyebilirsiniz.


Bir Aşk Hikayesi 11.Bölüm 2.Fragmanı

Devamı

Beni Affet 392.Bölüm Özeti

Posted by Unknown On 0 yorum
Beni Affet haftaiçi her gün yepyeni bölümleriyle Star Tv ekranlarında. Beni Affet dizisinin tüm bölüm özetlerini sitemizde paylaşıyoruz.

Beni Affet 392.Bölüm Özeti

Kemal’in çabalarıyla Bahar üzerine kurduğu yasadışı planları suya düşen Kürşat, geçmişte yaşadıklarının intikamını almaktan vazgeçmemiştir. Kürşat, Bahar’ı kaçırmak için fırsat kollarken, Kemal’in Kürşat ve Berat’a dair öğreneceği sürpriz bilgi nedir?

Kızı Handan’ın ölüm haberiyle mahvolan Suzan, yaşananlardan dolayı Umut’u suçlarken, oğlunun yaptıkları yüzünden vicdan azabına dayanamayan Nazire ise gözaltındaki Berat’ın karşısına dikilir.

Feride’yi sevdiğini Eylül’e itiraf eden Cüneyt, boşanma davası açarken, bir yandan da ortadan kaybolan Feride’yi aramaktadır. Cüneyt’le birlikte olmalarının imkânsız olduğunu düşünen Feride ise Tunç’a verdiği evlilik sözünü yerine getireceği günü bekler. Öte yandan Derya’yı hazin bir son beklemektedir.

Beni Affet yeni bölümleriyle haftaiçi hergün Star Tv’de.
Devamı