Yazete Kurtlar Vadisi Pusu 198.Bölüm Fragmanı

Posted by Unknown On 23 Eylül 2013 Pazartesi 0 yorum
Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 198.Bölüm fragmanı an itibariyle yazete.com'da yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 198.bölüm fragmanını içeriğin devamında izleyebilirsiniz.

Ekranların sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 8.Sezon'unda çok konuşulacağa benziyor. Polat'ın aksaçlı olması, Akif'in Kgt'yi yönetmesi ve asıl sürpriz ise Sayife Karahanlı'nın diziye tekrar dahil olması. İşler güçler dizisinde Feride karakteriyle tanıdığımız Gaye Gürsel diziye dahil oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu 198.Bölümü 26 Eylül Perşembe akşamı Atv ekranlarında olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 198.Bölüm Fragmanı


Devamı

Türkiye gruptan nasıl çıkar?

Posted by Unknown On 11 Eylül 2013 Çarşamba 0 yorum
A Milli Futbol Takımı'nın Romanya ile 10 Eylül'de oynadığı maçı kazanmasıyla birlikte Dünya Kupası'na gidiş bileti alabilmemiz için gereken ihtimallerde de değişiklikler oldu. Milli Takımımız, Fatih Terim'in göreve gelmesiyle üzerindeki ölü toprağını attı ve 4'te 4 hedefiyle çıktığı yolda ilk 2 maçını kazandı. Peki Romanya'yı geçip 3. sıraya çıkan Milliler'i bundan sonra neler bekliyor?

Milli Takımımızın, Macaristan ve Romanya ile birlikte ikincilik mücadelesi verdiği D Grubu'nda dananın kuyruğu Ekim ayında kopacak. 11 ve 15 Ekim'de oynanacak maçlar, grubu 2. sırada tamamlayıp Play-Off turu oynamaya hak kazanan takımı belirleyecek.

19 Puanı bulunan Hollanda son 2 hafta öncesi grupta rahat bir liderlik sürüyor.

İkincilik yarışında ise 3 takım mücadele edecek. Oynadığı son 2 maçı kazanan Milliler de bu yarışın içinde.

Geçen hafta Romanya'ya deplasmanda yenilip 3. sıraya inen Macaristan, 8. Hafta maçında evinde Estonya'yı farklı yenip yeniden 2. sıraya çıkmayı başardı. Romanya ise tam tersi şekilde Macaristan galibiyeti ile 3.'lükten 2.'liğe çıkmanın sevincini yaşarken, Milli Takımımız karşısında yaşadığı yenilgi ile bu kez bir anda 4. sıraya düştü.

Macaristan'ın 14 puan ve +6 averaj ile 2. olduğu grubumuzda Millilerimiz 13 puan ve +7 averaj ile 3. sırada. Romanya ise bizimle aynı puana sahip olmasına rağmen averajı +1 olduğu için 4. sırada yer alıyor.

Dünya Kupası Elemeleri'nde gruplarda genel averaja bakılıyor. Bu nedenle Romanya'ya karşı elde ettiğimiz 6 averaj farkı büyük önem taşıyor. Gerçi ikili averaj geçerli olsaydı da 1-0'ın rövanşında 2-0 galip geldiğimiz için yine üstte yer alacaktık.

Oynanacak son maçlarda avantaj Macarlar'ın elinde. Çünkü bizden 1 puan önde olan Macarlar son 2 maçlarını kazanırlarse, diğer maçların sonuçlarına bakmadan 2. olacaklar. Milli Takımımız ise hem son 2 maçını kazanmaya bakacak hem de Macarlar'ın puan kaybetmesini bekleyecek. Romanya ise Macarlar'ın yanı sıra Millilerimizin de puan kaybetmesini bekleyecek. Ya Da en azından Türkiye'yi averajda geçmek için sıra dışı farklı galibiyetler almaya çalışacak.

Grupta son 2 haftanın programı şöyle:

9. HAFTA (11 EKİM)
Estonya - Türkiye
Hollanda - Macaristan
Andorra - Romanya

10. HAFTA (15 EKİM)
Türkiye - Hollanda
Macaristan - Andorra
Romanya - Estonya

Gruptan nasıl çıkarız?

Türkiye, kalan 2 maçı da kazanmanın yollarını aramak zorunda. Tabii bu 2 maçı da kazanırken Macaristan'ın da mutlaka puan kaybetmesi gerekiyor. Macaristan sırasıyla Hollanda ve Andorra ile karşı karşıya gelecek. Puan eşitliği durumunda Dünya Kupası Elemeleri formatı nedeiyle genel averaja bakılacak.

İkincilik yarışında kalan maçlar şöyle:

MACARİSTAN (14)
Hollanda (deplasman)
Andorra
TÜRKİYE (13)
Estonya (deplasman)
Hollanda
ROMANYA (13)
Andorra (deplasman)
Estonya

İşte Milli Takımımızın grubundaki son durum: 


Fatih Terim, 2-0 kazandığımız Romanya maçının ardından şunları söyledi: 

"Vallahi cambaz gibi olmak lazımdı. Beraberlikte ve yenilgide düşebilirdik. Çocukları tebrik ediyorum. İki şey çok önemli. Ya maçı kazanmak ya da takdir kazanmak. Oyuncularım ikisini de kazandı. İzleyenler hop oturup hop kalktılar. 2-0'ı erken bulsak farka gidebilirdik. İlk 11'imiz yeni yeni oluşuyor. Güzel bir takım oldular. Bu çocukları buralara kadar getiren diğer arkadaşlara teşekkürler. Biz sadece 10 gündür buradayız. Ülkenin buna ihtiyacı vardı. İki maçı geçtik. Allah da çalışana veriyor. Çocuklar da çalıştılar bugün. Oyunu ilk yarı istediğimiz gibi oynadık. Sonuç olarak 3 puan güzel. Allah yolumuzu açık etsin. Olaya bayrak girince, milli forma girince, İstiklal Marşı girince, kimsenin ufak tefek bahaneleri kalmamalı. Öyle oyuncularla olamayız. Herkesin Milli Takım'a faydalı olması lazım. Herkesin kalbinin Milli Takım için atması lazım. Hepsi bizim gözbebeğimiz. En gencimiz Salih '3-1 yeneceğiz' demişti. Biz aynı zamanda kulüplere karşı da sorumluyuz. Allah'a şükür bu sınavı iyi atlattık. Estonya ilginç bir deplasmandır. Ama ben işi Şükrü Saracoğlu'ndaki Hollanda maçına kadar getireceğimize inanıyorum. İnşallah Dünya Kupası'na gideriz. Bizim hala çok şansımız yok. Daha zor maçlarımız var. İpten düşmeden devam etmemiz lazım. 'Pardon' yok. Türk halkına teşekkür ediyorum. Zaten bir sürü problemimiz var. Milli Takım herkesin takımıdır."

Kaynak: Haber7.com
Devamı

Ekin Koç Kimdir Biyografisi Resimleri

Posted by Unknown On 6 Eylül 2013 Cuma 39 yorum
Ekin Koç Biyografisi
FOX TV ekranlarında yayınlanan Sana bir sır vereceğim dizisiyle ünlenen Ekin Koç, 1992 Antalya doğumlu Türk dizi oyuncusu. Bilgi Üniversitesi’nde İşletme bölümünde eğitim hayatına devam eden Ekin Koç, aynı zamanda Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde de oyunculuk eğitimi almaktadır.

Murat Boz’a olan benzerliği ile dikkatleri üzerine çeken yakışıklı oyuncu Ekin Koç 21 yaşında olup 21 haziran 1992 tarihinde Antalya’da dünyaya gelmiştir. Yakışıklı oyuncunun boyu 1,70 cm ve göz rengi kahverengidir. Ekin Koç 35 buçuk atölyesi öğrencisi olup, Vahide Gördüm ve eşi Altan Gördüm’den dersler alan oyuncu şimdi ise Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde oynamaktadır.

Sana Bir Sır Vereceğim dizisi genç oyuncunun ilk televizyon projesidir. Ekin Koç dizide asi ve serseri ruhlu, özel güçleri olup kendini görünmez yapabilen bir karakter olan Tilki’yi canlandırmaktadır.

Ekin Koç Resimleri













Devamı

Yetkili Kombi Servisi

Posted by Unknown On 0 yorum
Bakım ihtiyacı olan kombileriniz için, yetkili kombi servisini arayabilirsiniz. Cihazınızın bakımı, montajı ve hatta servisiyle bile biz ilgileniyoruz. Unutmayın, kombinize ne kadar iyi bakım yapılırsa bir o kadar yüksek performans almanız mümkün.
Yetkili Kombi Servisi

Yetkili kombi servisi olarak, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan ve siz değerli müşterilerimize, 18 yılı aşkın hizmet veren tecrübeli ve deneyimle ekibimiz ve sürekli gelişen firmamız en kaliteli ve en güvenilir servis olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Yetkili Kombi Teknik Servisi

İstanbul ili sınırları içindeki tüm bölgeye yetkili kombi servis hizmetini 7/24 çağrı merkezi numaramızdan alabilirsiniz.

Şimdiye değin birçok ürünle tanışmış ve sorunun üstesinden gelmiş ekibimiz yüksek standartta bir hizmet ile işçilik garantisi vermektedir.

Kombi Servis Hizmetleri

  1. Kombi Bakımı kombinizden yüksek performans ve verim almanız için her yıl 2 kez bakım yapılması gereklidir. 
  2. Kombi Montajı uzman ve deneyimli ekibimiz tarafından montaj işlemleri gerçekleştirilmektedir. 
  3. Kombi Onarımı ile kombinizde oluşan tüm sorunlara uzmanlarımız tarafından cevap verilmektedir.
Devamı

Yazete Kurtlar Vadisi Pusu 196.Bölüm Fragmanı

Posted by Unknown On 5 Eylül 2013 Perşembe 0 yorum
Yazete Kurtlar Vadisi Pusu 196.Bölüm FragmanıEkranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 196.Bölümü ile 11.sezona hızlı bir giriş yapacak. 12 Eylül Perşembe akşamı yeni sezonun ilk bölümü Atv ekranlarında olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu farklı bir konsept ve yeni oyuncularla karşımızda olacak. Polat Alemdar'ın öldü mü, ölmedi mi en çok konuşulanlar arasında.

5 Eylül Perşembe Akşamı özel kolaj bölümü ile ekranlara gelecek olan Kurtlar Vadisi Pusu 196.Bölümüyle ekranlara gelecek.

Kurtlar Vadisi Pusu 196.Bölüm Fragmanı


Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu sezonda ATV ekranlarında olacak. Kurtlar Vadisi Pusu'nun heyecanla beklenen yayın tarihi belli oldu.

12 Eylül Perşembe günü kendi saatinde ve kendi gününde ATV ekranlarında olacak. Kurtlar Vadisi Pusu 11. yılında 196. bölümüyle izleyiciyle buluşuyor.

Geçtiğimiz hafta Kurtlar Vadisi Pusu 196.Bölüm Tanıtım Fragmanı yayınlanmıştı.



Kurtlar Vadisi Pusu 196.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı vakit bu sayfada izleyebilirsiniz.
Devamı

24 Ağustos Ehliyet Sınav Sonuçları

Posted by Unknown On 3 Eylül 2013 Salı 0 yorum
MEB 24 Ağustos ehliyet sınav sonuçları açıklanıyor! 24 Ağustos 2013 Tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 24 Ağustos MEB Ehliyet sınav sonuçları 2013 adaylar tarafından merakla bekleniliyor

MEB tarafından 24 Ağustos 2013 Cumartesi günü gerçekleşen sınavın sonuçları bugün açıklanıyor. Bu yılın 5. ehliyet sınavı sonuçları birazdan açıklanacak.

24 Ağustos ehliyet sınav sonuçları 3 Eylül 2013 Salı günü yani bugün açıklanıyor, sonuçlar birazdan aşağıdaki ekranda olacak. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 24 Ağustos 2013 tarihli ehliyet sınavının sonuçları motorlu taşıtlar sürücü adayları sınavı resmi iş takvimine göre 3 Eylül Salı günü açıklanacak. Ehliyet Sınav sonuçlarınızı aşağıdaki ekrandan öğrenebilirsiniz. 24 Ağustos tarihli ehliyet sınavı sonuçları açıklanmıştır aşağıdaki ekranda en üstteki linki tıklayarak sorgulayınız.

24 Ağustos Ehliyet Sınav Sonuçları Sorgulama Ekranı


Ehliyet Sınav Sonuçları İle İlgili Sorularınızı ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.
Devamı