Yazete Kurtlar Vadisi Pusu 208.Bölüm Fragmanı

Posted by Unknown On 15 Aralık 2013 Pazar 0 yorum
Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 208.Bölümü ile ekranlara kaldığı yerden devam ediyor. Sevilen dizi Kurtlar Vadisi Pusu 208.Bölüm Fragmanı merakla bekleniyor. Aksiyon ve gerilim dolu bölümlerle her hafta reytinglerde 1.sırada olmayı başaran fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu 208.Bölüm fragmanını yazımızın devamında izleyebilirsiniz.

Atv ekranlarının en çok reyting alan dizisi Kurtlar Vadisi Pusu perşembe akşamı son bölümü ile ekranlara gelmişti. Peki dizinin son bölümünde neler yaşandı?
Devamı

Dizimag Kapandı mı?

Posted by Unknown On 12 Aralık 2013 Perşembe 2 yorum
Dizi izleme platformu dendiği zaman Türkiye'nin en çok tıklanan web siteleri arasında yer alan DiziMag.com'un son durumu hakkında detaylar bu haberde.

Tek parça halinde dizi izlenebilen, Türkiye'nin en popüler dizi-izleme sitesi Dizimag kısa bir süre önce kapatıldı. Video izleme sitesi Dizi-Mag'i tıklayaninternet kullanıcıları aşağıdaki uyarıyla karşılaştı: "Ulaşmaya çalıştığınız internet sitesi Adana 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nın 22.11.2013 tarihli 2013/2540 D.İş ve / sayılı kararı ile erişime engellenmiştir."

Türkiye'nin en büyük online dizi paylaşım sitelerinden olan Dizi-Mag geçtiğimiz günlerde Adana 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nin aldığı karar ile birlikte erişime kapatılmıştı. Önceki yıllarda yapılan istatiklerle birlikte Türkiye'nin en fazla tıklanan siteleri arasında yer alan Dizi-Mag popülerliğini sürdürmeye devam ediyorken, alınan karar yabancı dizi izleyen kitleyi ve site yönetiminin canını sıktı.
Dizimag Kapandı mı?

Hatırlayacak olursanız site daha önceki yıllarda da yine kapanmış, farklı domainlerden hizmetine devam etmeyi başarmıştı. Ardı arkası kesilmeyen bu yasaklamaların sonuna bir de mahkeme kararı eklenince ekip, işe bu şekilde devam etme kararı almıştı. Resmi twitter hesabı üzerinden gönderilen DNS çözümleri bize bunu kanıtlayan en büyük destek olmuştu.

Alınan karar birlikte ana sayfada, "Ulaşmaya çalıştığınız internet sitesi Adana 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nın 22.11.2013 tarihli 2013/2540 D.İş ve / sayılı kararı ile erişime engellenmiştir." cümleleri kullanıcıları selamladı. Siteye erişimin hala olmadığını söylediğimiz şu saatlerde verilen mahkeme kararının kalkıp kalkmayacağı veya ne kalkacağı ise henüz belli değil.

Dizimag'ın kapatılmasına sosyal medyada tepkiler!

Dizi-Mag'in kapatılması, Twitter'da alışıldık tepkilerden farklıydı, ilginç bir reaksiyon aldı. Özellikle hükümetin uyguladığı sansüre dikkat çeken binlerce kişi, çok kızgın görünüyor. Sosyal medya mecralarından gelen tepkiler Türkiye'nin en güncel ve hızlı dizi sitesinin kapatılmasını kınar nitelikte oldu. Zaman zaman bir çoğumuzun kullandığını Dizimag'in akıbetini ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz.

#Güncelleme
Site dizimag2.com ve dizimag1.com domainlerinden yayına devam etmek istese de henüz başarılı olabilmiş değil. Yayınsız hayatına kaldığı yerden devam eden DiziMag'in akıbeti şuan için netlik kazanmış değil.

Türkiye'de hemen hemen tüm dizilerin tek çatı altıda izlenebildiği websitesinin kapatılması adeta gündemi belirlerken telif hakları ihlali sonucu kapatılan Dizi-Mag.com'un yeniden açılıp açılmayacağı ise henüz bilinmiyor. Sitenin mahkeme kararı ile kapatılması, sosyal medya ağları üzerinden de en çok konuşulan konulardan biri oldu. Daha öncede kapatılan ve ardından farklı alan adları üzerinden benzer şekilde çalışmalarını sürdüren Dizi-Mag'e geniş kitlelerce yoğun destek gelirken, sitenin alternatifleri için popüler sosyal medya ağları ağırlıklı olarak karşılıklı paylaşımlar sürüyor.

Güncelleme (11 Aralık 2013 - 15:50)
Alan adını dizimag1.com adresine, daha sonra da dizimag2.com adresine yönlendirilen sistem, yeni adreslerde de hizmet veremez durumda.

Dizi-Mag'in kapatılması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Devamı

Ateş ve Su Oyunları

Posted by Unknown On 10 Aralık 2013 Salı 0 yorum
Çocukların büyük bir çoğunluğunun severek oynadığı oyunlar arasında gösterilen Ateş ve Su oyunları ile karşınızdayız. En çok oynanan 2 kişilik oyunlar kategorisinin vazgeçilmez oyunu Ateş ve su'nun birçok bölüm oyunları mevcuttur.

Bunlar arasında tabii ki en fazla dikkat çeken bölümlerin başında Ateş ve Su Buz Devri oyunu gelmektedir. Oyun 2 ana karakter üzerinden ilerlemektedir. Ateş ve Su karakterlerini yönlendirerek türlü zorlukların üstesinden gelerek çıkış kapısına ulaşmaya çalışacasınız.

Yardımlaşma, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularını aşılayan ateş ve su oyununu minikoyuncu.org sitesinden bulabilirsiniz.



Devamı