Subway Surfers Yılbaşı Para Hilesi İndir

Posted by Unknown On 23 Ocak 2014 Perşembe 0 yorum
Subway Surfers Yılbaşı Para Hilesi çıktı. Dünyayı kasıp kavuran Subway Surfers oyununun yılbaşı para hilesi nihayet çıktı. 7'den 70'e herkes tarafından sevilen oyunun para hilesi yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Özellikler:
  • Mümkün olduğu kadar hızlı DASH!
  • Yaklaşmakta olan trenler DODGE!
  • Jake, huysuz Müfettiş ve köpekten Tricky ve taze kaçış Yardım.
  • serin mürettebat ile trenler Grind!
  • Renkli ve canlı HD grafik!
  • Hoverboard Sörf!
  • Jetpack boya desteklenmektedir!
  • Yıldırım hızlı tokatlamak akrobasi!
  • Arkadaşlarınıza meydan ve yardım!
  • En cesur kovalamaca katılın!

HD optimize edilmiş grafik ile Evrensel Uygulama.

Bu Sürümde Gelenler:
  • İngiltere’de harika yılbaşı kutlamaları
  • Londra'nın karla kaplı şehrinde harika surf keyfi
  • Birbirinden güzel haftalık etkinlikler
  • Sınırlı süreli birbirinden harika kostüm ve kaykaylar
Ekran Görüntüleri:






Not: İndireceğiniz apk dosyasında sınırsız para hilesi vardır. İyi hileler.

Gerekli Minimum Android Sürümü: 2.3.3+ ve üzeri
Subway Surfers Yılbaşı Para Hilesi İndir

Devamı

Aşkın Bedeli 88.Bölüm Özeti

Posted by Unknown On 14 Ocak 2014 Salı 0 yorum
Ekranların sevilen dizisi Aşkın Bedeli Çarşamba günü 88.bölümü ile Star Tv ekranlarında olacak. Sevilen dizide bu hafta yer yerinden oynayacak. Dizinin takipçileri yeni bölüm özetini merak bekliyor. Aşkın Bedeli 88.bölümü ile 15 Ocak 2014'te Star tv de izleyebilirsiniz. Aşkın Bedeli 88.Bölüm özetini yazının devamında bulabilirsiniz.

Aşkın Bedeli 88.Bölüm Özeti

Aşkın Bedeli 88.Bölüm Özeti

Poyraz son birkaç ayda kendisine söylenilen yalanları öğrendiğinde yaşadıklarına sebep olanlara karşı büyük bir öfke duyar. Zeynaep, Poyraz’ın verdiği tepkide haklı olduğunu düşünmektedir. Yaşadıklarını yeterince anlatamadığını düşünen Zeynep, onunla konuşmaya gider; sadece yüzünün değiştiğini, sevdiği kadının değişmediğini anlatır. Poyraz Zeynep’in anlattıklarından etkilenmiştir ve büyük bir yol ayrımındadır.

Selen, Poyraz’ı kurtarma kartını ileri sürerek Gülten’i etkileme peşindedir. Evde kalmanın yollarını arayan Selen’le ilgili ne karar vereceği belli olmayan Poyraz’ı Gülten yatıştırmaya çalışsa da başarılı olamaz. Gülten Canan’ın da işin içinde olduğunu öğrenerek onu evden kovar. Evden kovulan Canan nerede olduğu ve başına ne geldiğini bilmediği Taner’in peşine düşer.
Devamı

Beni Affet 478.Bölüm Özeti

Posted by Unknown On 0 yorum
Star tv ekranlarının sevilen dizisi Beni Affet bu hafta birçok olaya gebe oluyor. Hafta içi her gün Star Tv ekranlarında izleyicileriyle buluşan Beni Affet 487.Bölüm Özeti sadece bizde bulabilirsiniz.

Beni Affet 478.Bölüm Özeti

Beni Affet 478.Bölüm Özeti
Karakolda sorguya çekilen Cenk, konuşmamakta kararlıdır. Kemal’in bulacağı yeni bir ipucu sayesinde konuşmak zorunda kalan Cenk, sonunda Musa’nın gerçek katilinin ismini verir. Bahar’ın cezaevinden çıkması için en büyük adımı atmaya hazırlanan Kemal, karısına kavuşacağı günü iple çekmektedir.

Tunç’un elinden kurtulan Cüneyt, yaşadıklarından sonra Tunç’u kaçırarak tutsak edenin Alper olduğundan şüphelenmeye başlar.

Cüneyt bu düşüncesini babasıyla ve Ferman’la paylaşırken, Eylül’ü kovmak için eve gelen Tunç ise yine Alper tarafından tutsak edilmiştir. Ancak Eylül ve Alper’i pek memnun etmeyecek sürpriz bir ziyaretçi gelir.

Beni Affet 478.Bölümü ile Star Tv ekranlarında...
Devamı

Oyun Oynamak İçin Hüp Oyunlar

Posted by Unknown On 10 Ocak 2014 Cuma 0 yorum
Hüp Oyunlar’a hoş geldiniz. İnternette en çok oynadığınız tüm oyunları sitemizde bulabilirsiniz. Burada herkes için bir şeyler var! Maceracı bir türünüz mü var? Macera ve aksiyon oyunlarımızı deneyebilirsiniz. Bu heyecanlı ve aksiyon dolu oyunlar ile adrenalin bağımlısı olacağınızdan eminiz. Belki daha çok moda ve makyaj oyunlarını mı seviyorsunuz? O halde Barbie ve Makyaj oyunları kategorisinde sizin için birçok oyun var.

En iyi ücretsiz çevrimiçi oyunlar için en büyük kaynağı oluşturmak için çalışıyoruz. Web üzerinde ücretsiz oyun oynayabileceğiniz en iyi yerdesiniz. Eğer hemen oynamaya hazır değilseniz aşağıdaki kategorilerden birini seçin.

Popüler Kategorilerimiz

Yarışma Oyunları
Macera Oyunları
Minecraft Oyunları

Her gün yeni oyunlar oynama ve oyun gündemi için HüpOyunlar.com’u ziyaret edin. İyi eğlenceler!
Devamı

Aşkın Bedeli 84.Bölüm Özeti

Posted by Unknown On 9 Ocak 2014 Perşembe 0 yorum
Hafta içi her gün 12.30 Star Tv ekranlarında yayınlanan bir aşk dizisi Aşkın Bedeli 84.Bölümü 10 Cuma ekranlarda olacak. Dizinin takipçileri Aşkın Bedeli 84.bölümünde neler olacağını merak ediyor. Sizler için Aşkın Bedeli 84.Bölüm özetini yayınlıyoruz. Aşkın Bedeli dizisi ile tüm bilgilere sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Aşkın Bedeli 84.Bölüm Özeti

Ender evlilik haberini vermek için eve gelir fakat Betül ve Mümtaz’ın ağır tepkisiyle karşılaşır. Poyraz abisinin arkasında dursa da kıyamet kopmaktadır. Bu kargaşadan yararlanan Uğur, Zeynep’i görmek için evden kaçar. Durumu fark eden Selen Poyraz’a haber verir ve evde büyük bir telaş başlar. Uğur büyük bir tehlikenin eşiğindedir.

Poyraz, Zeynep’i arayarak önemli bir konuda görüşmek için şirkete çağırır. Zeynep şaşırsa da şirkete gider. Poyraz’la yaptığı konuşmanın ardından gelişecek olaylar ikisi için de unutulmaz dakikaların yaşanmasına yol açacaktır.

Selen’in Poyraz’a karşı duyguları gittikçe yoğunlaşmaktadır. Gülten ise Selen’in Poyraz’dan uzak durmasını istemektedir. Taner’i bahane eden Selen bunu yapamayacağını söyler. Taner Poyraz’ın arabasına koyacağı bombayı alarak Haznedar Holding’e gelir. Taner amacına ulaşmak için her şeyi yapmaya hazırdır.

Gecekondu ahalisi ise Betül’ün planlarından habersiz kına için hazırlık yapmaktadır. Betül Cem’i öldürmeleri için adam tutar ve onları kafeye götürür. Veda’yı da kafeye çağıran Betül evlilikten vazgeçmezse Cem’i öldüreceğini söyler. Veda oğluyla aşkı arasında bir seçim yapmak zorundadır.

Aşkın Bedeli 84.Bölüm Özeti ile ilgili yorum ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
Devamı

Beni Affet 474.Bölüm Özeti

Posted by Unknown On 0 yorum
Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Beni Affet 474.Bölüm Özeti an itibariyle yayınlandı. Beni Affet dizisi ile ilgili son gelişmeleri sitemizden öğrenebilirsiniz. Beni Affet 474.Bölümü ile 10 Ocak Cuma Star Tv ekranlarında olacak.

Beni Affet 474.Bölüm Özeti

Cüneyt’i kaçırarak öldürmekle tehdit eden Tunç, Cüneyt’in ağzından dökülenler karşısında şoke olur. Cüneyt ve Tunç arasında tüm kartlar açık oynanırken, Zühre, oğlu Tunç’u koruyabilmek için Feride ve Cüneyt birlikteliğine karşı durur. Zühre’ye karşı aşkını savunan Feride ise Zühre’den beklemediği sözler işitir.

Kemal’in çabaları sayesinde cinayetin işlendiği bıçağı evlerinden çalanın kim olduğu ortaya çıkar. Kemal ve Bahar’ın ailesi bu konuda seferber olurken, bir sonraki adım Cenk’i bulup konuşturmaktır. Durumu öğrenen Berat ise Bahar’ı kurtarma planının suya düşeceğinden korkar.

Beni Affet yeni bölümleriyle hafta içi her gün 17.15'de Star Tv’de.
Devamı