Twitter'a nasıl girilir? Dns Nasıl Değiştirilir?

Posted by Unknown On 20 Mart 2014 Perşembe 0 yorum
Twitter dahil yasaklı sitelere giriş yapmak için DNS ayarlarını sizlerle paylaşacağız. Bugün saat 12 sıralarında Twitter'in kapanmasıyla birlikte birçok kullanıcı erişim sorunu yaşadı. Twitter kapatıldı! Twitter'a girme yolları twitter'a nasıl girebilirim? Twitter neden kapatıldı? Hepsi ve daha fazlası websitetanitimi.blogspot.com'da...

Dns Nasıl Değiştirilir?

Şimdi sizlere Dns Nasıl değiştirebileceğiniz göstereceğiz. Öncelikle Windows XP kullanıyorsanız Ağ Bağlantılarım/Özellikler diyerek Yerel Ağ Bağlantısı özelliklerini açıyoruz. Genel sekmesinde iken İnternet iletişim kuralları seçip özellikler diyerek Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan bölümüne 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olarak değiştiriyoruz.


Windows 7 ve 8 kullananlar için;

İlk olarak bilgisayarımızı açıyoruz. Ardından “Başlat“a tıklayıp “Denetim Masası“nı açıyoruz. Denetim Masası’nı açtıktan sonra Ağ ve İnternet bölümünden “Ağ durumunu ve görevlerini görüntüle”ye tıklıyoruz.

Daha sonra karşımıza ekranın sol tarafında bulunan “Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin”e tıklayın.


Açılacak yeni ekrandan Ağ bağlantınıza sağ tıkladıktan sonra “Özellikler”e tıklayın.

Ağ bağlantınızın özelliklerine tıkladıktan sonra gelen sayfadan “İnternet Protokol sürüm 4 (TCP/IPv4)” bölümüne bir kez tıklayın. Ardından “Özellikler” butonuna tıklayın.

İnternet Protokol sürüm 4 (TCP/IPv4) özelliklerine tıkladıktan sonra gelen sayfadan “Aşağıdaki DNS sunucularını kullan” seçeneğini seçiyoruz. Sonrasında kullanmak istediğimiz DNS’leri ya da resimdeki DNS’leri yazıyoruz ve Tamam seçeneğine tıklıyoruz. Windows 7 işletim sisteminde DNS değiştirme işlemi bu kadar.

Bu yazımızda sizlere resimli bir biçimde Windows 7′de DNS ayarlarının nasıl değiştirileceğini anlattık.

Twitter'e iPhone ve iPad'dan girme yolu DNS Değiştirme;
Yasaklı Twitter'a Nasıl Girilir, Twitter'a Nasıl Giriş Yaparım, Twitter Nasıl Girilir, Twitter'a nasıl girilir ? Twitter'ı açma yolları başlıklı makalemizin sonuna geldik.
Devamı

Hello Kitty Oyunları

Posted by Unknown On 12 Mart 2014 Çarşamba 0 yorum
Hello Kitty Oyunlarının harika dünyasına hoş geldiniz! Sitemiz üzerinde çok sayıda online ve ücretsiz oyunlarımıza kolayca erişebilir ve arkadaşlarınızla eğlenceli anlar yaşabilirsiniz. Hello Kitty Oyunları dinamik, eğlenceli ve öğrenmesi kolay. Her çeşitten en uygun oyunları bu kategoride bulacaksınız. Hadi! En canlı ve en eğlenceli Hello Kitty Oyunlarımıza göz atın.

Hello Kitty Giydir

Kitty’nin gardırobunu açın ve elbise oyunlarını oynayın. Şapka, moda tonları, tüm renklerin peruklarını seçebilirsiniz! Eşleştirme becerilerini burada önemlidir. Plaj kış, giysi, kostüm için kıyafetler seçebilirsiniz.

Hello Kitty Boyama

Klasik bir boyama kitabı ile dijital dünyada eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. Tam renkli bir palet gibi farklı fırçalar seçerek bu zevki yaşabilirsiniz. Bu oyun bir çocuk yaratıcı dünya yaşatacak.

Hello Kitty Oda Dekorasyonu

Hello Kitty oyunu ile odaları iyi süslemeli ve oda düzenini sağlamak için mobilya ve aksesuarları listeden seçerek başlayabilirsiniz. Renk eşleme ve bir yatak odası tüm nesneleri öğrenirken çocuklar eğlenecek.

Hello Kitty Yarış

En eğlenceli oyunlarından biri çocukların en sevdikleri karakter ve patenli yarış seçim yapmanızı sağlar . Mümkün olduğunca hızlı " z " ve " x" tuşuna basarak , iki rakiplerini yenmek için hız artacak . Eğer kazanırsanız ,oyun seviyeleri ve zorluk artar .

Hello Kitty Oyunları iyi tasarlanmış ve çok da müzik ile gelir . Çocuklar oyun oynamak için çeşitli arama aracılığıyla en yeni oyunları bulacak seveceksiniz. Çocuklar görüntü tanıma , el göz koordinasyonu ve hızlı düşünme gibi birçok öğrenme becerilerini uygulamayı öğrenecektir. Eğer oyun arıyorsanız çocuklar, Hello Kitty oyunları deneyerak başlayabilirsiniz! Tadını çıkarın!
Devamı