Fotomontaj Yapma

Posted by Unknown On 2 Nisan 2014 Çarşamba 0 yorum
Bu yazımızda fotomontaj yapmayı bilmeyenler için yardım niteliği amacında bir takım bilgiler aktaracağız. Öncelikle fotomontaj yapma tabiri günümüzde çok farklı şekilde yorumlanmaktadır. Öncelikle iyi bir fotomontaj yapmak için Adobe Photoshop veya Fireworks gibi Grafik düzenleyici programı iyi bilmemiz ve eğitimini almamız gerekmektedir. Ancak bu programlar olmadan da çok daha güzel şeyler ortaya çıkartabilirsiniz.
Kendi Resmine Fotomontaj yap isimli yazımızda bu konu sizlere çok yardımcı olacak bir kaynak sunmuştur. Bu yazımızda ise fotomontaj yapmak için gerekli olan basit programları sizlerle paylaşacağız.

Sizlere tavsiye edebileceğim gerek basit olması gerekse Türkçe dil desteği ile resimlerinize istediğiniz tarzda şekiller ve süslemeler verebilirsiniz.

Kullanacağınız yazılımın ismi PhotoScape’dir. PhotoScape bir resim düzenleme programlarında olması gereken en temel araçları, efektleri ve seçenekleri içerik ücretsiz bir programdır. Phostoscape programına bu linkten ulaşabilirsiniz.

PhotoScape Kullanımı Resimli Anlatım









Fotomontaj, Fotomontaj yap, fotomontaj yapma, fotomontaj nasıl yapılır, kendi resmine fotomontaj yap
Devamı

Aşkın Bedeli 143.Bölüm Özeti

Posted by Unknown On 0 yorum
Star Tv Ekranların sevilen dizisi Aşkın Bedelinde 143.Bölümünde neler yaşanacak? Aşkın Bedeli 143.Bölüm Özeti ve fragmanına dair her şeyi bu yazımızdan bulabilirsiniz. Aşkın Bedeli dizisinde bu haftada olayların ardı arkası kesilmiyor. Her gün yeni olaylara gebe olan dizide 3 Nisan Perşembe günü izleyicileri ekrana kilitleyecek. Aşkın Bedeli Dizisi 143.Bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu yazımızda sizlere Aşkın Bedeli 143.Bölüm özeti ile baş başa bırakıyoruz. Düş Gezginleri Film yapımcılığını üstlendiği Aşkın Bedeli Yeni Bölümleriyle Hafta İçi Her gün 12.30'da Star'da!

Aşkın Bedeli 143.Bölüm Özeti

Hayriye, Gülsüm ve Veda nişan töreni için hazırlık yapmaktadır. Nil çok heyecanlıdır. Nişan töreninde Poyraz’ın tutukluğunu gören Nil, ona her şeyi unutturacağını söyler. Yaman ve Gülnar’a küçük de olsa bir yakınlaşma içindedir. Sedef ise Poyraz’ın evlilik kararından habersizdir. Özge ile arası kötü olan Cem, nişanda Mümtaz’ın bir arkadaşının kızı ile tanışır. Cem yeni bir aşka yelken açmak üzeredir. Gülsüm’ün tekrar intihar edeceğinden korktuğu için ondan ayrılamayacağını Dicle’ye anlatan Ferhat, evdeki parayı bulur. Dicle ve Canan’ın parayı Betül’den aldığını itiraf etmeleri gerekecektir. Havva’yı avucunun içine alan Betül, onu dava açmaya ikna eder.
Devamı

Yazete Kurtlar Vadisi Pusu 221.Bölüm Fragmanı

Posted by Unknown On 0 yorum
Ekranların en sevilen ve en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 221.Bölüm Fragmanı, Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yayınlanacak mı? İşte herkesin merak ettiği Kurtlar Vadisi Pusu 221.Bölüm fragmanı ile ilgili haberler burada.

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi bu hafta özel bölümü ile ekranlara gelecek. Kurtlar Vadisi Özel bölümü ile 4 Nisan Perşembe günü ekranlarda olacak ve ardından Kurtlar Vadisi Filistin yayınlanacak. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ise 10 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 220.Bölümde yaşananlar
  • Polat Alemdar ve Abdülhey, KGT ile birlikte Müfettiş Kane'i öldürüyor.
  • Cahit, Polat Alemdar'a yeni baron'un kim olduğunu anlatıyor.
  • Savcı Leyla hapise giriyor.
  • Abdülhey, Ulak'ın peşine düşüyor.
  • Pusat ve Baltazar mallarını çalan hırsızların mekanına baskın düzenliyor.
  • Sarp, milletvekiline CD ile şantaj yaparak parti'den istifasını istiyor.
  • Pusat ve Baltazar yakaladıkları adamlara mekanlarında rulet oynatıyor.
  • Savcı Koz, Hemşire tarafından öldürülüyor.
  • Abdülhey ve Akif, Ulak'ı yakalamak için evine giriyorlar ve tuzağa düşüyorlar.
  • Polat Alemdar, Elif'i görmek için eve geliyor.
Devamı