2013 LYS Tercih Sonuçları

Posted by Unknown On 25 Temmuz 2013 Perşembe 0 yorum
2013 LYS Tercih işlemleri bitti. LYS YGS Tercih sonucu ne zaman açıklanacak? LYS sonuçlarının açıklanmasıyla öğrencileri tercih heyecanı sardı. LYS 2013 tercih işlemleri bitti acaba sonuçlar ne zaman açıklanacak.

ÖSYM 2013 LYS tercih sonuçlarını tamamladığını açıkladı. 2013 LYS tercih sonuçları için kesin bir tarih olmamasından dolayı şikayetçi.

2013 LYS Tercih Sonuçları

ÖSYM LYS yerleştirme sonuçlarını tamamlandığını ancak kontrollerin sürdüğünü belirtti.

Üniversite adayları devamlı ÖSYM sitesinden gelecek olan LYS tercih sonuçları tamamlanmıştır resmi duyurusu haberini beklemekte.

LYS tercih sonuçları Ağustos ayına girmeden açıklanması beklenmekte.

ÖSYM LYS tercih işlemleri 18 temmuz 'da sona ermişti. ÖSYM LYS sonuçlarını 8 gün gibi kısa bir sürede açıklamıştı. LYS tercih sonuçları ise nasıl açıklanacak bu merak ediliyor.

2013 - ÖSYS Yerleştirmeye ilişkin işlemler devam etmektedir.

Pazartesi gününden beri merakla beklenen LYS yerleştirme sonuçları nihayet açıklanıyor. Medya organlarından çeşitli kişi ya da kurumların ÖSYM merkezinden bilgi edinmeye çalıştığı şu anlarda, bazı şeyler netleşmeye başladı. Son olarak ÖSYM LYS yerleştirme işlemlerinin tamamlandığını ve her an açıklanabileceğini duyurdu. ÖSYM LYS tercih sonuçlarını açıklamadan önce, 3 defa kontrol yapmaktadır. Olası bir yanlışlığın önüne geçmek amacıyla prensip gereği bu kontrolleri uygulayan ÖSYM, söz konusu işlemi de verdiği beyanata göre bugün tamamlıyor.

Yani 2013 LYS yerleştirme sonuçları en geç yarın açıklanacak. TRT’nin muhabirine bilgi veren ÖSYM, sonuçların bugün açıklanıp açıklanmayacağı konusunda net bilgi veremeyeceklerini ancak yoğun bir şekilde çalışmaların devam ettiğini aktarmış. Bizler de söz konusu bu görüşmeden yola çıkarak sonuçların açıklanmasının eli kulağında olduğunu söyleyebiliriz.

2013 LYS Tercih Sonuçları Sorgulama Ekranı :

(Sonuçların Cuma güne Kadar Açıklanmasını bekliyoruz, ancak her an açıklanabilir. Açıklandığında alttaki sayfada yer alacaktır.)


2013 LYS Tercih Sonuçları İle İlgili Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.
Sponsor Reklamlar

Yorumlarınızı bekliyoruz: (anonimi seçerek anında yorum atabilirsiniz.)
0 yorum:

Yorum Gönder