2013 PMYO Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Posted by Unknown On 8 Temmuz 2013 Pazartesi 0 yorum
Polіs Akademіsі Polis Meslek Yüksekokulları Öğrenci Adaylığı Sınavı (2013-PMYO) 30 Haziran Pazar günü ÖSYM tarafından yapılmıştı. Sınava giren adayların şu an için merak ettikleri ise PMYO sonuçları ne zaman açıklanacak hususu. Bizler de uzman editörlerimizin öngörüsüne dayanarak bu konu hakkında değerlendirmelerimizi yaptık. Peki 2013 PMYO sonuçları ne zaman açıklanır :

PMYO sınavının sonuçları ne zaman açıklanacak?

2013 PMYO Sınav Sonuçlarını Ne Zaman Açıklanacak sorusunu merak eden arkadaşlar için bu konuyu açmış durumundayız.

Geçen yıl yapılan PMYO sınavının tarihi 1 Temmuz’du ve sonuçların açıklanması ise tam 1 ay sürmüştü. 1 Temmuz’da yapılan PMYO sınavı sonuçları 2 Ağustos’ta açıklanmıştı.

Bu yılda aynı şekilde düşünecek olursak 30 Haziran’da yapılacak 2013 PMYO sınavı sonuçlarının da 31 Temmuz veya en geç 1 Ağustos tarihine kadar açıklanması beklenmektedir.

PMYO’ YA giren adaylara öncelikle şunu hatırlatalım ki, sınav sonuçları bu yıl erken açıklanacak. Geçen yıl ile kıyaslama dahi yapılamaz. Çünkü geçen yıl sınav sonuçları hemen hemen 1 ay gibi bir sürede açıklanmıştı. Fakat o günden bugüne kadar ÖSYM, adeta çağ atladı. 2013 yılına bomba gibi bir giriş yapan ÖSYM, milyonlarca adayın katıldığı YGS ve LYS gibi sınavları bile hafta gibi sürede açıkladı. Dünyadaki birçok benzer kuruma taş çıkaran ÖSYM’nin bundan sonra da bu çıtayı düşürmeyeceğini ve yapılan sınavların sonuçlarının herhangi bir aksilik olmadığı sürece en fazla 1 hafta gibi sürede açıklanmasını bekliyoruz. Bu noktadan hareketle 2013 PMYO sınav sonuçlarının da en geç 12 Temmuz tarihine kadar açıklanacağını düşünüyoruz. Bu öngörülen en geç tarihtir. PMYO sonuçları ÖSYM’nin sürpriziyle öngörülen bu tarihten önce de açıklanabilir.

2013 Pmyo Soru Ve Cevapları Ne Zaman Yayınlanacak

2013 Pmyo Soru ve Cevapları tahminimize göre gelecek hafta yayınlanacaktır. Bu konuda sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz.  

PMYO Sonuçları 2013 açıklandığında bu sayfadan duyurulacaktır, ayrıca son gelişmeler bu sayfada olacak.
Sponsor Reklamlar

Yorumlarınızı bekliyoruz: (anonimi seçerek anında yorum atabilirsiniz.)
0 yorum:

Yorum Gönder