Fenerbahçe Marsilya maçı ne zaman,hangi kanalda?

Posted by Unknown On 19 Eylül 2012 Çarşamba 0 yorum
UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe gruplardaki ilk mücadelesini Fransa'nın Olimpik Marsilya takımıyla oynayacak.

20 Eylül Perşembe günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak mücadele TSİ ile 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Hırvat hakem Ivan Bebek yönetecek. Avrupa Ligi C Grubu'nda ilk maçın çıkacak sarı-lacivertli ekibin bu heyecan dolu 90 dakikalık mücadelesini ise Star TV yayınlayacak. Fenerbahçe Marsilya maçı 20 Eylül Perşembe günü Türkiye saati ile 21.45'te başlayacak.


Fenerbahçe
UEFA Avrupa Ligi'nde C Grubu'nda Marsilya (Fransa), B. Mönchengladh (Almanya) ve Limassol (Güney Kıbrıs Rum Kesimi) takımları ile eşleşmişti. Sarı-lacivertli ekibin Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda çıkacağı gruptaki ilk maçında Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan Ivan Bebek'in düdük çalacağı açıklandı.

Bebek'in yardımcılıklarını Tomislav Petrovic ile Miro Grgic yapacağı mücadelenin ilave yardımcı hakemleri Domagoj Vuckov ve Ante Vucemilovic-Simunovic olacak. Maçın dördüncü hakeminin ise Dalibor Conjar olduğu bildirildi.


Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 20:00 Perşembe Star'da!

Fenerbahçe Marsilya Maçı

Maç: Fenerbahçe-Marsilya
Tarih: 20 Eylül 2012 Perşembe
Saat: 21:45(TSİ)
Stat: OLD TRAFFORD
Yayın: Star TV

Fenerbahçe-Marsilya Muhtemel 11'ler

FENERBAHÇE:Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Hasan Ali, Mehmet Topal, Raul Meireles, Mehmet Topuz, Alex, Stoch, Kuyt
MARSILYA:Mandanda, Kabore, N'Kouluou, Morel-Cheyrou, Barton- Remy, Valbuena, Ayew- Gignac ilk onbiriyle 4-2-3-1 dizilişinde çıkması bekleniyor.
Sponsor Reklamlar

Yorumlarınızı bekliyoruz: (anonimi seçerek anında yorum atabilirsiniz.)
0 yorum:

Yorum Gönder