Manchester United - Galatasaray maçı hangi kanalda?(20 Kasım 2012)

Posted by Unknown On 18 Eylül 2012 Salı 0 yorum
UEFA Şampiyonlar Ligindeki tek temsilcimiz Galatasaray deplasmanda İngilizlerin güçlü takımı Manchester United takımı ile kozlarını paylaşacak. Manchester United Galatasaray maçı hangi kanalda , saat kaçta ve ne zaman? sorularının cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz.


Güncelleme Galatasaray - Manchester United Maçı 20 Kasım(21.45) :

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu beşinci maç gününde İngiltere temsilcisi Manchester United ile karşılaşacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ndeki mücadele, 20 Kasım 2012 Salı akşamı, saat 21.45’te başlayacak.

Maç: Galatasaray – Manchester United
Yer: Ali Sami Yen Spor Kompleksi
Tarih: 20.11.2012 Saat: 21.45
Yayın: Star TV (Canlı)
İnternet: www.galatasaray.org (Canlı Anlatım)


Galatasaray Devler Ligi'ne startı 19 Eylül Çarşamba günü verecek. Manchester United deplasmanındaki mücadele 21.45'te başlayacak.

Kulüpler bazında Avrupa'nın en prestijli mücadelesi olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu yıl Türkiye'yi Galatasaray temsil edecek.



Sarı-kırmızılı kulüp grup maçlarına ise Manchester United deplasmanında yapacağı mücadele ile başlayacak. 19 Eylül Çarşamba günü 21.45'te başlayacak maç Old Trafford Stadı'nda oynanırken karşılaşma D-Smart platformundan ekranlara gelecek.

Devler Ligi'nde Galatasaray'ın H grubundaki diğer rakipleri Portekiz'in Braga ve Romanya'nun Cluj takımları. 20 yıl önce 1993 senesinde ise Galatasaray Manchester United'ı eleyerek Devler Ligi bileti almıştı;

İşte Galatasaray'ın 1993 yılında Manchester United'ı eleyerek Devler Ligi'ne kaldığı maçtan özet görüntüleri


Manchester United Galatasaray Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'ndaki Manchester United Galatasaray maçı şifreli olarak yayın yapan D Smart platformundaki Smart Sport kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Manchester United Galatasaray Şampiyonlar Ligi Maçı; yarın akşam D Smart'tan naklen yayınlanacak.

Manchester United Galatasaray Maçına Alman Hakem

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda 19 Eylül Çarşamba günü yapılacak Manchester United-Galatasaray maçını Almanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Wolfgang Stark idare edecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Wolfang Stark'ın yardımcılıklarını Jan-Hendrik Salver ile Mike Pickel'in yapacakları, ilave yardımcı hakemlik görevlerini ise Tobias Welz ve Christian Dingert'in yapacakları belirtildi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarakta Markus Haecker görev yapacak.

Sponsor Reklamlar

Yorumlarınızı bekliyoruz: (anonimi seçerek anında yorum atabilirsiniz.)
0 yorum:

Yorum Gönder