Galatasaray – SC Braga Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Posted by Unknown On 1 Ekim 2012 Pazartesi 0 yorum
Şampiyonlar Ligi'ndeki Tek Temsilcimiz Galatasaray, Braga ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu ikinci hafta maçında Portekiz temsilcisi Sporting de Clube Braga ile karşılaşacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ndeki mücadele, 2 Ekim 2012 Salı, akşamı saat 21.45’te başlayacak.


Galatasaray SC Braga Maçı Hangi Kanalda 2 Ekim 2012  

Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'nde 2.grup maçında Braga ile saat 21:45'te Star TV'den canlı yayınlanacaktır.

Galatasaray Braga Maçı Canlı Anlatım

Maç: Galatasaray – SC Braga
Yer: Ali Sami Yen Spor Kompleksi
Tarih: 02.10.2012 Saat: 21.45
Yayın: Star TV (Canlı)
İnternet: www.galatasaray.org (Canlı Anlatım)

Galatasaray: Avrupa Kupalarında 239. Karşılaşma
Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ndeki Sporting Clube de Braga karşılaşmasıyla birlikte Avrupa kupaları tarihinde 239. defa sahaya çıkacak. İlk denemesini 1956-1957 sezonunda gerçekleştiren takımımız, UEFA Şampiyon Kulüpler Kupası birinci turunda Romanya temsilcisi Dinamo Bükreş’e 1-3 ve 2-1’lik skorlarla elenmekten kurtulamamıştı. Yıllar içinde müzesinde UEFA Kupası (1999-2000) ve UEFA Süper Kupa (2000) ekleyen Galatasaray, son olarak 2012-2013 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu ilk maçında Manchester United’a deplasmanda Michael Carrick’in tek golüyle mağlup oldu.

Galatasaray'a Norveçli hakem

Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'nde Braga ile oynayacağı karşılaşmayı Norveçli hakem Tom Harald Hagen yönetecek.



Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu ikinci maçında 2 Ekim'de sahasında Portekiz'in Braga ekibi ile oynayacağı karşılaşmayı Norveçli hakem Tom Harald Hagen yönetecek.

UEFA'nın resmi internet sitesinde maç programında yer alan bilgiye göre, Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak karşılaşmada Tom Harald Hagen düdük çalacak.

Dag-Roger Nebben ile Magnus Lundberg'in yardımcı hakem olarak görev yapacağı müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Geir Age Holen üstlenecek. Maçın ilave yardımcı hakemleri ise Espen Berntsen ve Ken Henry Johnsen olacak.
Sponsor Reklamlar

Yorumlarınızı bekliyoruz: (anonimi seçerek anında yorum atabilirsiniz.)
0 yorum:

Yorum Gönder