Tesettür Abiye Modelleri 2013

Posted by Unknown On 13 Kasım 2012 Salı 0 yorum
Tesettür Abiyeler, Tesettür Abiye Modelleri, Tesettürlü Abiye Modelleri, Tesettürlü Elbise Modelleri, Tesettür Abiye 2012, Tesettür Abiye 2013

Tesettür Abiye Modelleri Hakkında Bilgi

Abiye modelleri son yıllarda tasarımcıların çoğalmasıyla birlikte çoğalmıştır. Farklı farklı tarzlarda abiyeler üreten tasarımcılar, adeta şıklık yarışına girmektedirler. Ancak tasarımcıların unuttuğu bazı noktalar olabilmektedir. Bunların en başında ise tesettür… Ancak son zamanlarda tasarımcılar daha çok bu yönde tasarımlar yapmaktadırlar.

Tesettürü tercih eden bayanlar, abiye modeli seçmekte son zamanlarda hiç ama hiç zorlanmamaktadır. Tasarımlar günlere göre özel üretilmekle beraber, klasik tiplide üretilebilmektedir. Tasarımlarda öncelik tesettüre önem ve daha sonra şıklığa verilen önemdir. Bazı firmaların yaptığı tasarımlar, tesettürle moda olmaz diyenleri adeta susturacak tarzdadır.

Tesettür abiyeler arasında en çok tercih edilen renk kahve ve bej rengidir. Çünkü kahverengi asilliği simge etmektedir. Üstüne giyebileceğiniz desenli kahve başörtüsüyle tam takım yapabilirsiniz. Tesettür abiye alırken dikkat etmeniz gereken ise hangi gün için aldığınızdır.

































Sponsor Reklamlar

Yorumlarınızı bekliyoruz: (anonimi seçerek anında yorum atabilirsiniz.)
0 yorum:

Yorum Gönder