Yazete Kurtlar Vadisi Pusu 175.Bölüm Fragmanı izle(Polat Ölecek mi?)

Posted by Unknown On 15 Aralık 2012 Cumartesi 0 yorum
Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun soluksuz izlenecek 175. bölümü, 20 Aralık Perşembe akşamı atv ekranlarında olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Polat Alemdar olacak mi ? Kurtlar Vadisi yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor.


İşte Kurtlar Vadisi Pusu 175.Bölüm Fragmanı

Kurtlar vadisi pusu son bölüm 'de polat alemdar vuruldu. Kurtlar vadisi pusu son bölüm 'de heyecan son sürat devam etti. Polat Alemdar vuruldu?

Kurtlar vadisi pusu yeni bölüm'de polat ölecek mi?

Kurtlar vadisi pusu son bölüm izleyenlere güzel bir akşam yaşattı. Polat Alemdar'a öldürmekten vazgeçip şerefli bir ölüm yaşaması için suriyeye gitmişti. Polat Alemdar kendine verilen görevi yerine getirip hedef olan adamı vurmuştu. Tam Türkiyeye dönecekti ki asıl adamın kendisine zindanda iken çay veren kişinin olduğunu anladı. Onu öldürmeden geri dönmek istemedi. Bunun için çok güzel bir plan hazırladı. Daha öncesinde zülfikar ağa ve yeğeni suriyelilerin eline esir olarak düştü ve onları kurtarmak içinde uğraşacaktı.

Savcı leyla tımarhaneden bırakıldı. Aklı başına gelmiş gibi gözüküyor. Leylanın aklına hep mete aymar'ın annesi dolduruşa getiriyor .

Nesrin çakır öldükten sonra Mete bunun kimin yaptığını bulmaya çalışıyor. Soluğu direk Mete aymar'ın yanında aldı. Fakat Aymar, ben yapmadım asıl evlenmeni ben çok istiyordum. Çünkü ihtiyarlar seni ozaman çizecekti dedi. Nesrinin neden öldüğü henüz bilinmiyor.

Polat Alemdar çaycı rolündeki suriyeli adamı öldürmek için onun bulunduğu binadaki adamları bir yere çekmesi gerekiyrodu. Türkmen mahallesinden bekir ağa'yı bulup bir genci onlara yem olarak gönderdi. Onlarda yemi yutup polat 'ın belirlediği yere geldi. Bina boş kalınca saldırıp zülfikar ağayı ve adamı ele geçirip çıktılar. Tam adamı Türkiye 'ye götürreceklerdiki pusuya düştüler. Polat keskin nişancı kurşunu ile vuruldu ve evine bir tane roket atıldı. Şimdi herkesin aklına kurtlar vadisi pusu son bölüm 'de polat alemdar ölecek mi sorusu var. Kurtlar vadisi pusu yeni bölüm 'de neler olacak sabırsızlıkla bekleniyor.
Sponsor Reklamlar

Yorumlarınızı bekliyoruz: (anonimi seçerek anında yorum atabilirsiniz.)
0 yorum:

Yorum Gönder