AIRFEL Kombi Servisi

Posted by Unknown On 9 Şubat 2013 Cumartesi 0 yorum
AİRFEL
Dünyanın klima uzmanı olan Daikin sloganlı şirketin 2011 yılında bünyesine ve hizmetine girmiş olan Airfel markası ne kadar çok tercih edildiğini bir kez daha ispatlamış oldu. Airfel kombi servisi kombi hizmetinde garantili ve kaliteli hizmetlerini sunmaya devam etmiştir. Sadece kombi alanında olmayıp iklimlendirme sektöründe kombiler, klima üniteleri, infrared ısıtıcılar gibi birçok ihtiyaçlara uygun son teknoloji ile üretilen ürünler sunmaktadır. Kaliteli hizmetin yanında Airfel kombi servisinin tercih edilme sebebi; hızlı hizmet vermeleri başlıca tercih edilme sebepleridir.
airfel kombi servisi

Airfel geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine birçok konuda hizmet vermektedir. Gerek kalite gerek hizmet anlayışı oldukça gelişmiş olan Airfel kombi servisi tüketicilerin beğenisini kazanmıştır. Isıtma soğutma iklimlendirme ve genel olarak kombi çeşitleriyle karşımıza çıkan Airfel markası kalite anlayışının yanında ara ara kampanyalar düzenlemektedir. Bu kampanyalardan yararlanan birçok işletme Airfel’i benimsemiştir. İleri teknoloji yolunda ilerleyen Airfel Avrupa standartlarında üretim yapmaktadır. Ayrıca Airfel markası dünyanın en önemli distribütörlüğünü yapmaktadır. Airfel markası artık kendini önemli isim haline getirmiş ve bunu da infomobil sistemiyle güncellemiştir.

Ayrıca santigrat dergisinden yayınlanan haberlerde Airfel’in tüm kampanyaları ve bilgilerinden haberdar olabilirsiniz. Kendisine bu kadar çok güvenen Airfel markasına ulaşmanız gerçekten çok kolay olacaktır. Bilgi almak istediğinizde teknik servis personeli ve Airfel kombi hizmetini veren şubelerinde sizlere güvenli hizmeti sunan kişileri çok rahat bulacaksınızdır.
Sponsor Reklamlar

Yorumlarınızı bekliyoruz: (anonimi seçerek anında yorum atabilirsiniz.)
0 yorum:

Yorum Gönder