İlaçlama Şirketi

Posted by Unknown On 7 Mart 2013 Perşembe 0 yorum
Sibel ilaçlama şirketi 1994 yılında kurumuş ve o gün de bu yana İstanbul genelinde ilaçlama faaliyetleri yürütmektedir. Sibel ilaçlama Sağlık Bakanlığı onaylı ve lisanslı ilaçlama firmasıdır. Kullanılan ilaç ve kimyasalların hepsi insan sağlığına zararlı bir yanı olmayan ve yine onaylı ürünleridir. Sibel ilaçlama her işinde kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.  Bu amaçla uzman personellerimiz ve Tarım mühendislerimizle beraber her ilaçlama işlemlerimiz kaliteli ve etkili olmaktadır.

Bilindiği gibi ülkemizde 2008 yılında çıkartılan bir kanunla ilaçlama işlemleri ve faaliyetleri artık yasal olarak lisans yetkisine bağlanmıştır. Bu belgeye sahip olmayanlar haşere ilaçlama hizmetlerini yapamayacaktır. Sibel ilaçlama bu tür belgelere sahip olma bakımından sektördeki yerini en baştan almıştır. İlaçlama işlemlerinde kullanılan ve tüm ekipmanlar, son teknolojik olma özelliğini barındırır. Bu şekli de böcek ve haşerelere karşı çok daha etkili bir yöntem izlenmiş olur. Haşere ve böceklerin tüm yuvalarına ve yumurta bıraktıkları alanlar ulaşan bu tür ilaçlama sistemi yine işini bilen ve deneyimli kişilerin elinde şekillenmektedir.

Sibel ilaçlama İstanbul’un her semtinde hizmet veren bir ilaçlama firmasıdır. 7/24 ulaşabileceğiniz telefon numaralarıyla, her zaman hazır olarak siz değerli müşterilerimize hizmet etmekteyiz. Bizlerle Anadolu yakasından ulaşmak için 444 2 103 ve 0216 337 7 665 nolu telefonlar ile Avrupa yakasından ulaşmak için 444 2 103 ve 0212 540 8 128 nolu sabit telefonlardan arayabilirsiniz. Ayrıca her zaman ulaşabileceğiniz ve haşere ihbarında bulunabileceğiniz teflon numarası olan 0530 771 5 667 nolu telefondan her zaman arayabilirsiniz. Aynı zamanda internet adresimiz olan www.sibelilaclama.com  Web sitesinden mail bırakabilir ve iletişime geçebilirsiniz.

Böcekler ve kemirgenlerin tüm yaşantımızda açtığı hasarlar hiç de azımsanacak kadar değildir. Tarihte birçok örnekte görülmüştür ki salgın hastalıklar, ölümler hep bir veya birkaç tür haşereden insanlara sebep olmuştur. Bunun önüne geçebilmek için kimi zaman yüzyıl boyunca bu hastalıklarla yaşamak zorunda kalmıştır. Daha sonra yaygınlaşa ilaçlamaişlemleri ile bu etkiler epeyce azalmıştır. Günümüzde ise böcek ilaçlama işlemleri tam bir profesyonellik içerisinde yapılmaktadır.
Sponsor Reklamlar

Yorumlarınızı bekliyoruz: (anonimi seçerek anında yorum atabilirsiniz.)
0 yorum:

Yorum Gönder