Allah Muhafaza Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Posted by Unknown On 23 Mayıs 2013 Perşembe 0 yorum
Önümüzdeki günlerde Televizyon kanalları dizi yayınlarına 3 ay ara verdikten sonra önümüzdeki sezon yayınlanması düşünülen Allah Muhafaza dizisi ve oyuncuları hakkında bilgi vereceğiz.

Yeni bir yapımla karşımıza çıkmaya hazırlanan Tayfun Güney, bu kez de Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı 'Memati' karakteri ve Muhteşem Yüzyıl dizisindeki 'Mimar Sinan' rolüyle gönülleri fetheden sanatçı Gürkan Uygun, başrol oynuyor..

Birbirinden farklı diziler yine görücüye çıkacak.Bu dizilerden bir tanesi’de Allah Muhafaza.

Başrolde Gürkan Uygun'un oynadığı Allah Muhafaza dizisi merakla bekleniyor. Özellikle Gürkan Uygun hayranlarını sevindirecek bir haber olsa gerek. Kendisini bir polis rolünde izleyeceğiz. Yani demek oluyorki polisiye bir dizi olacak ve gürkan uygun suçluların peşinden koşacak.

Dizinin ATV ekranlarında yayınlanması planlanıyor. Önümüzdeki günlerde Allah Muhafaza ile ilgili detaylar arttıkça bu sayfadan takipçilerimizle paylaşacağız.

Memati Polis Oluyor Allah Muhafaza Haberi



Kurtlar vadisinde efsaneleşen Memati Gürkan Uygun gelecek sezon bir polis dizisiyle karşımıza çıkacak. Geçtiğimiz hafta “Muhteşem Yüzyıl”a ‘Mimar Sinan’ rolüyle katılan ve sergilediği oyunculukla büyük beğeni toplayan Gürkan Uygun, önümüzdeki sezonda Gürkan Uygun “Allah Muhafaza” isimli polisiye bir dizide başrol oynayacak.

Memati Polis Oluyor Allah Muhafaza dizisi: Daha önce Memoli ve Adanalı gibi polisiye dizilere imza atan ünlü yönetmen ve senarist Tayfun Güneyer’in gelecek sezon için çekeceği dizide bir komiseri canlandıracak olan Gürkan Uygun, yeni dizisi için anlaşmasını yaptı. Eylül ayında yayınlanması beklenen Süreç Film’in yeni dizisi ATV’de yayınlanacak.
Sponsor Reklamlar

Yorumlarınızı bekliyoruz: (anonimi seçerek anında yorum atabilirsiniz.)
0 yorum:

Yorum Gönder