Karadayı 31.Bölüm Fragmanı

Posted by Unknown On 9 Mayıs 2013 Perşembe 2 yorum

Karadayı dizisinin 31. bölüm fragmanı yayınlandı.Fragmanda Feride'nin Nazif Kara'nın kalemini kıracağını söylemesi dikkat çekiyor.Ayrıca fragmanda Mahir kara ve Nazif kara'nın duruşma salonuna getirilmeleride görülüyor.Mahir Kara ve Nazif Kara'nın konuşmalarıda fragmanda veriliyor.Ayrıca fragmanda Savcı Turgutunda sesi duyuluyor. Karadayı dizisi 31. bölüm fragmanını konunun devamında bulabilirsiniz.


Karadayı Dizisi Hakkında

Karadayı, 2012 yılında atv Türk televizyon kanalında yayına giren drama ve aksiyon içerikli televizyon dizisidir.

35 yaşındaki Mahir (Kenan İmirzalıoğlu) 1970'li yıllarda İstanbul ili Beyazıt mahallesinde ailesi ile birlikte ikamet etmektedir. Mahir babası Nazif ile birlikte ayakkabı yapıp satarak geçimini sağlamaktadır. Fakat birgün ailenin babası Nazif işlemediği bir cinayet yüzünden idam cezası alır.

Mahir artık bundan sonra babasının suçsuz olduğunu kanıtlamak için uğraşacaktır.Fakat aynı zamanda imkansız bir aşkın pençesine düşecektir. Çünkü Mahir babasının davasına bakan hakime hanım Feride'ye (Bergüzar Korel) aşık olmuştur.

Yapım hakkında

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yazdığı, kurgusunu ise Ezel dizisinin de kurgusunu yapan Kerem Çatay'ın yaptığı dizinin yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar ve Cem Karcı birlikte üstlenmişlerdir. Karadayı dizisi 2012 yılı kış sezonunda ATV ekranlarında ilk sezonu ile başlamıştır. Filmde 1970'li yıllarda yaşanan imkansız bir aşk hikayesi anlatılmaktadır. Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor’un paylaştığı dizide Rıza Kocaoğlu, Yurdaer Okur ,Civan Canova, Melike İpek Yalova, Erkan Avcı, Şebnem Dilligil, Leyla Lydia Tuğutlu gibi oyuncular yer almaktadır.


Karadayı dizisi 31. bölüm fragmanı hakkındaki görüşlerinizi yorum bölümünden bizimle paylaşabilir ve gelecek bölüm hakkındaki tahminlerinizi de yapabilirsiniz.İyi seyirler.

Sponsor Reklamlar

Yorumlarınızı bekliyoruz: (anonimi seçerek anında yorum atabilirsiniz.)
2 yorum:

Adsız dedi ki...

Fragman güzel olmuş.

Adsız dedi ki...

Süper bir dizi

Yorum Gönder