Photoshop Programı İndir

Posted by Unknown On 8 Mayıs 2013 Çarşamba 0 yorum


Adobe Photoshop programı alanında lider ve popüler resim ve fotoğraf düzenleme programıdır.

Photoshop CS6 ile resim ve fotoğrafını daha etkili ve göz alıcı hale getirebilirsiniz.Fotoğraflarınıza bulanıklaştırma efekti ekleyebilirsiniz.Görüntüde istemediğiniz bir alan varsa eğer kırpma aracı ile o bölümü silebilirsiniz.Video editörleri sayesinde video dosyanızı geliştirerek kendi çapınızda gayet güzel kısa metrajlı filmler oluşturabilirsiniz.Yaptığınız çekimlerde meydana gelen eğriliği düzeltebilirsiniz.Fotoğraflarınızdaki cilt sorunlarınıda düzeltebilirsiniz.

Photoshop Programı İndir

Photoshop Programı ile Neler Yapılabilir?

Aslında Photoshop indirerek pek çok şey yapabilirsiniz. Resim ve Fotoğraflarınızın kontrast, ışık gibi ayarlarını değiştirebilirsiniz.Gözlerde oluşan kırmızı noktaları giderebilir , göz altındaki torbaları silebilir veya dişlerinizi beyazlatabilirsiniz.Kukla özelliği ile fotoğraflarınıza en ince ayarlamaları bile yapabilirsiniz.Camera Raw ile resimlerdeki paraziti en aza indirebilirsiniz.Photoshop araçlarını kullanarak video kliplerinizi kolaylıkla geliştirebilirsiniz.Kırpma aracını kullanarak görüntülerinizi daha hızlı ve kusursuz bir biçimde kırpabilirsinizFotoğraf ve resimlerinizde oluşan bulanikligi "bulanıklaştırma efektleri" düzenleyebilirsiniz.

Photoshop Nasıl yüklenir?

Photoshop indirdikten sonra "Adobe Download Assistant" dosyasını çalıştırın.

Adobe AIR yüklemesinden sonra masaüstünüzdeki "Adobe Download Assistant" kısayolunu çalıştırdıktan sonra Adobe Photoshop un son sürümünü ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

Photoshop CS6 sürümünün kurulumunu yapabilmeniz için "Adobe ID" hesabı ile kurulum yapmanız gerekecektir. Yoksa 7 günlük deneme hakkınız sonlanacaktır.

Photoshop ile ilgili videoları ise youtube sitesinden bulmak mümkündür.Örnek bir video ise ;
Sponsor Reklamlar

Yorumlarınızı bekliyoruz: (anonimi seçerek anında yorum atabilirsiniz.)
0 yorum:

Yorum Gönder