Vakıf Gureba Hastanesi Randevu Alma

Posted by Unknown On 22 Mart 2013 Cuma 0 yorum
Türkiye’nin Tüm devlet Hastaneleri’nin Online Olarak Randevu alabileceğiniz Hizmetleri Sunmaktayız.

İnsan odaklılık; hastanenin örgütlenmesinde personeller açısından ve profesyonel hizmetleri sunulmasında hizmetten bütün faaliyet vakıf gureba hastanesi randevu alma ve kararlarda insan odaklılık esastır. Bu tarz çalışmalarımız ortamdan memnun sağlık ekipler ile hizmetten memnun hasta ve hasta yakınları her zaman güler yüzlü olurlar. Aynı zamanda Vakıf Gureba Hastanesi Randevu Alma eğitim gören asistan personel doktorların eğitiminde de insan odaklı yaklaşım ön plandadır. Çalışan faydası, hizmet verilen insan yararı ve kurum yararı gözetilerek kalitenin sağlandığı profesyonel hizmetler ortamı oluşturmak anlayışı ile kurumun insan odaklılığını ifade eder.

Vakıf Gureba Hastanesi Randevu Alma

Vakıf Gureba Hastanesi'nden randevu almak artık çok kolay. Aşağıdaki işlemleri takip ederek sizde internetten randevu alabilirsiniz.

Öncelikle randevu alacağımız hastanenin randevu sayfası: http://randevu.bezmialemhastanesi.com/randevu/Kimlik_Bilgileri.php

Üstteki bağlantıya tıkladıktan sonra karşımıza kimlik bilgileri ile ilgili form sayfası çıkacak.


Bu formu eksiksiz bir şekilde doldurduktan sonra 2. adıma geçiyoruz.


Randevu almak istediğiniz bölümü seçtikten sonra;


Ben örnek Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümünden randevu alacağım diyelim. Bu bölümde sadece 25.06.2013 Salı gününe randevu alabilirim. Diğer bölümler içinde aynısı geçerli.

Vakıf Gureba Randevu

 
Vakıf Gureba Hastanesi Randevu Alma İnternet Sitesi : http://www.bezmialemhastanesi.com/
Sponsor Reklamlar

Yorumlarınızı bekliyoruz: (anonimi seçerek anında yorum atabilirsiniz.)
0 yorum:

Yorum Gönder