Karadayı 34.Bölüm Fragmanı

Posted by Unknown On 29 Mayıs 2013 Çarşamba 0 yorum
Yayın hayatında başladığı ilk haftalardan itibaren izleyici tarafından ilgi odağı olan duygu ve aşk yüklü hikayesiyle tüm gözleri üzerine çeken Karadayı 34.Bölümü ile 3 Haziran Pazartesi günü ekranlarda olacak. Dizinin geçtiğimiz bölümü yine nesefleri kesmiş, yeni bölümü bekler olmuştuk. Yayınlanan yeni bölüm fragmanı haftayı iple çekeceğiz yine.

8 Ekim 2012'de yayına başlayan Türk Televizyon dizisinin başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor’un olduğu dizi Her Pazartesi saat 20:00'da atv'de yayınlanmaktadır.

Karadayı dizisi, Türkiye'de olduğu kadar yutdışında da büyük ilgi görmektedir. Yayın hayatına başladığı ilk haftalardan itibaren Yunanistan'da çok popüler olmuştur. Yunanistan'ın en çok satan dergisi Tiletheatis'de Karadayı'yı Türkiye'de ilk yayımlandığı günlerde keşfetti.

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yazdığı, kurgusunu ise Ezel dizisinin de kurgusunu yapan Kerem Çatay'ın yaptığı dizinin yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar ve Cem Karcı birlikte üstlenmişlerdir. Karadayı dizisi 2012 yılı kış sezonunda ATV ekranlarında ilk sezonu ile başlamıştır. Filmde 1970'li yıllarda yaşanan imkansız bir aşk hikayesi anlatılmaktadır. Karadayı 34.Bölüm fragmanı hakkındaki yorumlarınızı yaparak, dizinin diğer hayranlarıyla gelişen olaylar hakkında kritik yapabilirsiniz. Karadayı 34.Bölüm fragmanını yazımızın devamında izleyebilirsiniz.

Karadayı 34.Bölüm Fragmanı

Sponsor Reklamlar

Yorumlarınızı bekliyoruz: (anonimi seçerek anında yorum atabilirsiniz.)
0 yorum:

Yorum Gönder