Mekik Nasıl Çekilir, Mekik Çekmenin Faydaları Nelerdir?

Posted by Unknown On 20 Mayıs 2013 Pazartesi 0 yorum
Eğer vücut yapınızdan hoşlanmıyor ve karın kası yapmak istiyorsanız bu yazımızı, dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz. Mekik, genel olarak vücunuz da kısa sürede değiştirebileceğiniz karın ve göbek yağlarınızdan kurtulmanız için ihtiyaç duyulan etkili bir egzersizdir. Mekik çekmek, birçok spor dalında oldukça ihtiyaç duyulan bir yöntemdir. Özellikle kilolu insanların, karın yağlarından kurtulmaları için hemen hergün düzenli bir şekilde yaptığı mekik egzersizleri gözle görünür derecede faydalıdır. Her mekik çekişinizde karın kaslarınız devamlı olarak hareket halinde olur, bu durumda da göbek yağlarınızdan kurtulmanız kaçınılmaz hale gelir.

Mekik çekerek elde edeceğiniz sonuç sıkışmış olan karın kaslarınızla başlayan bu hareket sonucunda karın ve oblik kaslarınız (yan bölge) hareket halinde olarak sıkılaşmasını sağlamaktadır. Kilo vermek isteyen kişilerin en çok tercih ettiği hareket olmasının nedini yorgunluk hissi vermemesidir. Kısa süre içerisinde karın kaslarına kavuşmak ve karın bölgesinde oluşan yağlarınızı eritmek için tercih edilen bu hareketi, elde edeceğiniz mekik sehpalarıyla da daha kolay bir hale getirmeniz mümkün.

Mekik çekme yöntemleri arasında, sırt üstü yere yatarak sadece karın bölgesinden yukarı kalkarak devam edeceğiniz bir egzersiz türüdür. Tek bir açıya doğru hareket halinde olmanız sadece karın kaslarınızı çalıştırarak o bölgede bulunan fazlalıkları kısa sürede atabilirsiniz. Günde en fazla 30 tekrar yaparak mekik hareketlerinizi geliştirerek muhteşem bir karın kasına ve vücuda kavuşabilirsiniz.

Sponsor Reklamlar

Yorumlarınızı bekliyoruz: (anonimi seçerek anında yorum atabilirsiniz.)
0 yorum:

Yorum Gönder