Taksim Gezi Parkı Canlı Yayın izle (Halktv)

Posted by Unknown On 31 Mayıs 2013 Cuma 5 yorum
Bugün gün boyunca Taksim Gezi parkı olayları ve polis müdahaleleri izle. Gezi parkı polis ve asker saldırıları video görüntüleri izle. İşte Gezi parkı saldırıları son durum ve haberler.

Taksim Gezi Parkında neler oluyor Canlı olarak takip edebilirsiniz. Taksim Gezi Parkında neler oluyor canlı olarak takip edebilirsiniz. .İnternet hızınızdan kaynaklı donmalar olabilir.



Gezi parkı Canlı Yayın.Eğer bu yayın durursa bir alttaki Halk TV Canlı Yayın'dan Taksim Gezi Parkı olaylarını izlemeye devam edebilirsiniz.

Gezi Parkı Canlı Yayını için Mavi Play düğmesine tıklayın.

Taksim Gezi Parkı Canlı Yayın izle

Canlı Yayındır - Ara ara da bugün yaşanan görüntüler sunulmaktadır.
Halktv canlı yayın izlemek için;

Halk tv canlı yayın

Alttaki PAYLAŞ butonları ile sosyal medyada paylaşınız.

Taksim Gezi Parkı'nda bugün yaşanan olayların ilk görüntüleri

19.00-00.00 arası yaşanan olayların görüntüleri


Taksim canlı izle. Taksim Gezi parkı olayları izle. Gezi parkı izle. Gezi parkı olayları canlı yayın. Gezi parkı canlı yayın izle.
Sponsor Reklamlar

Yorumlarınızı bekliyoruz: (anonimi seçerek anında yorum atabilirsiniz.)
5 yorum:

Adsız dedi ki...

bodrumda binlerce agac bi sigaradan yandi nerdeydi çevreciler .. :"? suriye sehrimizi bombaladi nerdeydi chp?binlerce sehit gelirken nerdeydi ulusalcilar sosyalistler .. :"? yoktular ama taksime muthis bi proje yapiyorlar sirf muhalafet olsun diye on agac icin ulkeyi dunyaya rezil ettiler UNUTMAYIN HER IKI KISIDEN BIRI AK PARTILI BIZ INERSEK VAHSET OLUR SIZIN ISTEDIGINIZDE BU .. Bir de Bu günlerde herkes dindar oldu!''Kıyametin koptuğunu görsen de elindeki fidanı dik'' ( Hz. Muhammed (s.a.v) ) dedi diye ... Aynı Hazret-i Muhammed (s.a.v) değil miydi "içkiden uzak durun!" diyen .. :"? Aynı Peygamber değil miydi "ahlaksızlıktan uzak durun!" diyen .. :"? Daha dün Ankara‘da ki Kurtuluş Metrosunda yapılan ahlaksızlığı neden desteklediniz .. :"? Şimdide tutmuşsunuz iki ağacı savunur olmuşsunuz ... Siz değil misiniz yılbaşı günü sırf süs olsun diye binlerce ağaca gözlerini kırpmadan kıyan .. :"? Amacınızın ne olduğunu bütün Türk milleti biliyor .. amaç Ülke düşmanlarına fırsat vermek ülkeyi 10 yıl 20 yıl geriletmek yapamayacaksınız bunu ALLAH'tan korkun adamın az mı emeği geçti kötünün iyisi evet ama en azından gelmiş geçmiş en iyi en mükemmel lider.. unutmayın it ürür kervan yürür, it ölür yine kervan yürür .. bu ülkeye hiç heveslenmeyin kii çok daha iyi biri gelecek biz insanlar çiğ süt emmişiz içimiz pislik dolu başa geçince herkes değişir bu adam yinee ALLAH'tan korkuyor neyse anlamayacaksınız çünkü at gözlükleriniz takmışsınız fırsat kollayan leş kargaları gibisiniz ne diyeyim ALLAH ıslah etsin ..

Gezi Parkı Canlı Yayın dedi ki...

Gezi Parkı protestolarına en çok destek veren sektör munsupları:Reklam, banka, eğitim,turizm,medya vb yani şehirli, hizmet sektörü ağırlıklı

Taksim Gezi Parkı dedi ki...

Bugün saat 16.00'da Taksim'e!

Gezi Parkı Canlı İzle dedi ki...

Tabi ki yasa dışı dökümanlarımı Gezi Parkının göbeğindeki çadırıma sakladım. Daha iyi bir yer bulamadım. Malım çünkü ben.

gezi parkı canlı yayın izle dedi ki...

Beşir Atalay: Maalesef gezi parkı algısını iyi yönetemedik. Bunu TR'de değil, ABD'de söyledi.

Yorum Gönder