Halk TV Canlı izle - Halk Tv Canlı Yayın Tıkla İzle

Posted by Unknown On 1 Haziran 2013 Cumartesi 0 yorum
Merhaba Sevgili Dostlar

Halk TV, 10 Ocak 2005'te Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yayın organı olarak yayın hayatına başladı. 3 Şubat 2011'de yayın hayatına son verildi; ancak 18 Şubat itibarıyla CHP yönetiminin aldığı karar sonucu yeni bir ekip kurulurak yeniden yayın yapmaya başladı. Halk TV yeniden yayına başlamıştır.

Halk TV'nin canlı yayını sosyal medyayı salladı. Halk TV canlı yayın izle.Halk TV ise saatlerdir İstiklal Caddesi'nden yurttaşların 'Gezi Parkı direnişini' canlı yayın yaparak sansürü deldi.

Halk TV ise saatlerdir İstiklal Caddesi'nden yurttaşların 'Gezi Parkı direnişini' canlı yayın yaparak sansürü deldi.

Digiturk 53. kanaldan yayın yapan Halk TV, Taksim'de yaşananları ekrana getirdiği için olumlu tweetlerle gündemde.

Taksim Gezi Parkı olaylarının perde arkasını tarafsız bir şekilde anlatan, olayın yaşandığı günden itibaren aralıksız bir şekilde canlı yayın yapan Halk Tv canlı izle.

Birçok haber kanalı sessiz kalırken, Halk tv sürekli olarak taksim ve diğer illerde vatandaşın yanında olup saatlerce yayın yaparak, tüm halka duyurmak için çabalayan tek haber kanalıdır. Gezi parkı ve yaşanan diğer tüm gelişmeleri Halk Tv’den Canlı olarak izleyebilirsiniz.

İstanbul Taksim olayları ile ilgili olarak sizlere Halk Tv kanalının canlı yayın linkini vereceğiz. Halk Tv izlemek için en doğru adrestesiniz.

Halk TV Canlı Yayını


Alttaki PAYLAŞ butonları ile sosyal medyada paylaşınız.

Halk TV izle. Halk Tv Canlı Yayın. Halk Tv canlı izle. Gezi parkı halk tv. Taksim Canlı Yayın İzle.
Sponsor Reklamlar

Yorumlarınızı bekliyoruz: (anonimi seçerek anında yorum atabilirsiniz.)
0 yorum:

Yorum Gönder