2013 LYS Tercih Robotu

Posted by Unknown On 5 Temmuz 2013 Cuma 0 yorum
Geçtiğimiz günlerde ÖSYM, LYS Tercih Kılavuzu 2013 yayınlandı ve artık adaylar tercih yapma heyecanına girdiler. Üniversite adayların en önemli araçlardan bir tanesi 2013 LYS tercih robotu sizlerle. 8-18 Temmuz 2013 tarihleri arasında adayları zor bir süreç bekliyor. Bu sene LYS sonuçlarının erken açıklanması ile birlikte LYS tercihi yapacaklar için haliyle onların önünde düşünmek için daha çok zaman olması anlamına geliyor.

Üniversite okumak her gencin hayali olduğu gibi iyi bir üniversite okumak ise ancak ve ancak iyi bir tercihle mümkün olmaktadır. Eğitimin tamamen paralı hale geldiği bugünlerde öğrenciler sınav, üniversite gibi telaşlarla tercihlerini yapmaya çalışıyor. Büyük umutları olan bu gençlerin ortak hayali ise üniversiteye gidip mezun olduktan sonra bir iş sahibi olabilmek.

2013 LYS Tercih Robotu
Doğru tercih yapmak en az, sınavda başarılı olmak kadar önemli işte bu noktada sizlere en iyi kurumların ve dershanelerin LYS tercih robotu 2013 bir araya getirdik.

Aldığınız puanlar ile gidebileceğiniz üniversiteleri öğrenmek istiyorsanız 2013 YGS LYS ÖSYS ÜniversiteTercih robotlarından herhangi birini kullanabilirsiniz.

2013 YGS-LYS Tercih Motoru – Üniversite Tercih Robotu:

Eğitim Rehberlik LYS Tercih Robotu İçin Tıklayın

Körfez Dershaneleri LYS Tercih Robotu İçin Tıklayın

Fem Dershaneleri LYS tercih Robotu İçin Tıklayın

Üniversite Tercih Robotu (Alternatif) İçin Tıklayın

Yandex Üniversite Tercih Rehberi İçin Tıklayın

2013 LYS Tercih Robotu ve Tercihlerinizle İlgili Sorularınızı ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.
Sponsor Reklamlar

Yorumlarınızı bekliyoruz: (anonimi seçerek anında yorum atabilirsiniz.)
0 yorum:

Yorum Gönder