SBS Sonuçları 2013 Açıklanıyor

Posted by Unknown On 10 Temmuz 2013 Çarşamba 0 yorum
Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği 2013 SBS Sonuçları her an açıklanabilir. MEB tarafından 12 Temmuzdan önce açıklanması bekleniyor. Daha sonra öğrencilerimiz SBS sınav sonuçlarına göre tercihlerini yapacak.
2013 sbs sonuçları ne zaman açıklanacak

MEB’in sunduğu takvimde her ne kadar 12 Temmuz olarak görülse de, MEB’in SBS sonuçlarını daha erken açıklama ihtimali oldukça yüksek. Önceki yılda da aynı şekilde daha erken bir sürede SBS sınav sonuçları açıklanmıştı. Bizim tahminimiz yarın saat 17:00′den sonra açıklanacaktır.

SBS sonuçları ile ilgili son gelişmeleri bu sayfadan sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

2013 SBS Sonuçları Sorgulamak İçin Tıklayın

2013 SBS Tercih Kılavuzu ne zaman yayınlanacak?

2013 SBS tercih kılavuzu yayınlanması için ilk önce sbs sonuçları 'nın açıklanması gerekmektedir. Daha sonra sbs tercih kılavuzu yayınlanacak. 12 temmuz günü sbs sonuçları açıklandıktan sonra aynı gün 2013 sbs tercih kılavuzu yayınlayacağı beklenmektedir.

SBS Tercih kılavuzu yayınlandığı vakit bu sayfada paylaşacağız.

SENEYE SBS OLACAK MI?

SBS Sonuçları 2013 Açıklandı
Seneye SBS olacak mı? olmacak mı diye konuşulurken geçtiğimiz günlerde SBS seneye olup olmayacağını merak eden öğrenciler için Nabi Avcı açıklama yaptı;

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, gelecek yıl SBS'nin yapılmayacağını söyledi. Dershanelerin kapatılacağını belirten Avcı, "Dershanelerin özel okullara dönüşmesi için çalışma yapıyoruz" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, televizyon ve gazetelerin Ankara temsilcileri ve eğitim muhabirleriyle bir araya geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Avcı, gelecek yıl SBS'nin yapılmayacağını söyledi.

Dershanelerin kapatılacağını belirten Avcı, "Dershanelerin özel okullara dönüşmesi için çalışma yapıyoruz" dedi. Avcı, velilerin dershanelere kayıt konusunda acele etmemelerini tavsiye etti.

2013 SBS Sonuçları ile İlgili Olarak Yorumlarınızı ve Sorularınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.
Sponsor Reklamlar

Yorumlarınızı bekliyoruz: (anonimi seçerek anında yorum atabilirsiniz.)
0 yorum:

Yorum Gönder