Yazete Kurtlar Vadisi Pusu 208.Bölüm Fragmanı

Posted by Unknown On 15 Aralık 2013 Pazar 0 yorum
Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 208.Bölümü ile ekranlara kaldığı yerden devam ediyor. Sevilen dizi Kurtlar Vadisi Pusu 208.Bölüm Fragmanı merakla bekleniyor. Aksiyon ve gerilim dolu bölümlerle her hafta reytinglerde 1.sırada olmayı başaran fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu 208.Bölüm fragmanını yazımızın devamında izleyebilirsiniz.

Atv ekranlarının en çok reyting alan dizisi Kurtlar Vadisi Pusu perşembe akşamı son bölümü ile ekranlara gelmişti. Peki dizinin son bölümünde neler yaşandı?


Kurtlar Vadisi Pusu 207. bölümde Polat Alemdar, Abdülhey defterini kapattı. Peki bu onun yerine kimi kullanacak? Polat Alemdar'ın bu boşluğu Kara ile doldurması bekleniyor. Polat'ı karşısında gören Kara bu duruma ne tepki verecek?

Kurtlar Vadisi Pusu 208.Bölüm Fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu 208.bölümde Polat Alemdar'ı karşısında gören Kara şaşkına dönüyor. Kendisini öldü bilen Kara ne tepki verecek merak konusu... Kurtlar Vadisi Pusu 208. bölümü ile 19 Aralık Perşembe akşamı atv'de sizlerle...

Kurtlar Vadisi Pusu nefes kesen bomba gibi bir bölümle izleyicilerin karşısına çıkıyor. 11 yıldır gündemden düşmeyen Kurtlar Vadisi Pusu 208. bölümle de adından bir kez daha söz ettirecek gibi. Yeni bölüm fragmanı yayınladığı vakit sitemizden izleyebilirsiniz. İyi seyirler!

Kurtlar Vadisi Pusu 208.Bölümü Konusunda Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.
Sponsor Reklamlar

Yorumlarınızı bekliyoruz: (anonimi seçerek anında yorum atabilirsiniz.)
0 yorum:

Yorum Gönder