Aşkın Bedeli 84.Bölüm Özeti

Posted by Unknown On 9 Ocak 2014 Perşembe 0 yorum
Hafta içi her gün 12.30 Star Tv ekranlarında yayınlanan bir aşk dizisi Aşkın Bedeli 84.Bölümü 10 Cuma ekranlarda olacak. Dizinin takipçileri Aşkın Bedeli 84.bölümünde neler olacağını merak ediyor. Sizler için Aşkın Bedeli 84.Bölüm özetini yayınlıyoruz. Aşkın Bedeli dizisi ile tüm bilgilere sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Aşkın Bedeli 84.Bölüm Özeti

Ender evlilik haberini vermek için eve gelir fakat Betül ve Mümtaz’ın ağır tepkisiyle karşılaşır. Poyraz abisinin arkasında dursa da kıyamet kopmaktadır. Bu kargaşadan yararlanan Uğur, Zeynep’i görmek için evden kaçar. Durumu fark eden Selen Poyraz’a haber verir ve evde büyük bir telaş başlar. Uğur büyük bir tehlikenin eşiğindedir.

Poyraz, Zeynep’i arayarak önemli bir konuda görüşmek için şirkete çağırır. Zeynep şaşırsa da şirkete gider. Poyraz’la yaptığı konuşmanın ardından gelişecek olaylar ikisi için de unutulmaz dakikaların yaşanmasına yol açacaktır.

Selen’in Poyraz’a karşı duyguları gittikçe yoğunlaşmaktadır. Gülten ise Selen’in Poyraz’dan uzak durmasını istemektedir. Taner’i bahane eden Selen bunu yapamayacağını söyler. Taner Poyraz’ın arabasına koyacağı bombayı alarak Haznedar Holding’e gelir. Taner amacına ulaşmak için her şeyi yapmaya hazırdır.

Gecekondu ahalisi ise Betül’ün planlarından habersiz kına için hazırlık yapmaktadır. Betül Cem’i öldürmeleri için adam tutar ve onları kafeye götürür. Veda’yı da kafeye çağıran Betül evlilikten vazgeçmezse Cem’i öldüreceğini söyler. Veda oğluyla aşkı arasında bir seçim yapmak zorundadır.

Aşkın Bedeli 84.Bölüm Özeti ile ilgili yorum ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
Sponsor Reklamlar

Yorumlarınızı bekliyoruz: (anonimi seçerek anında yorum atabilirsiniz.)
0 yorum:

Yorum Gönder