Aşkın Bedeli 88.Bölüm Özeti

Posted by Unknown On 14 Ocak 2014 Salı 0 yorum
Ekranların sevilen dizisi Aşkın Bedeli Çarşamba günü 88.bölümü ile Star Tv ekranlarında olacak. Sevilen dizide bu hafta yer yerinden oynayacak. Dizinin takipçileri yeni bölüm özetini merak bekliyor. Aşkın Bedeli 88.bölümü ile 15 Ocak 2014'te Star tv de izleyebilirsiniz. Aşkın Bedeli 88.Bölüm özetini yazının devamında bulabilirsiniz.

Aşkın Bedeli 88.Bölüm Özeti

Aşkın Bedeli 88.Bölüm Özeti

Poyraz son birkaç ayda kendisine söylenilen yalanları öğrendiğinde yaşadıklarına sebep olanlara karşı büyük bir öfke duyar. Zeynaep, Poyraz’ın verdiği tepkide haklı olduğunu düşünmektedir. Yaşadıklarını yeterince anlatamadığını düşünen Zeynep, onunla konuşmaya gider; sadece yüzünün değiştiğini, sevdiği kadının değişmediğini anlatır. Poyraz Zeynep’in anlattıklarından etkilenmiştir ve büyük bir yol ayrımındadır.

Selen, Poyraz’ı kurtarma kartını ileri sürerek Gülten’i etkileme peşindedir. Evde kalmanın yollarını arayan Selen’le ilgili ne karar vereceği belli olmayan Poyraz’ı Gülten yatıştırmaya çalışsa da başarılı olamaz. Gülten Canan’ın da işin içinde olduğunu öğrenerek onu evden kovar. Evden kovulan Canan nerede olduğu ve başına ne geldiğini bilmediği Taner’in peşine düşer.
Sponsor Reklamlar

Yorumlarınızı bekliyoruz: (anonimi seçerek anında yorum atabilirsiniz.)
0 yorum:

Yorum Gönder