GTA V LAUNCHER Çalışmayı Durdurdu Hatası ve Çözümü

Posted by Unknown On 14 Nisan 2015 Salı 0 yorum
Gta V oyuncularının en sık karşılaştığı hatalarlardan birisi olan Launcher Çalışmayı Durdurdu hatasını sizler için araştırdık.

Gerek gta forumlarından gerekse support.rockstargames.com'dan edindiğimiz bilgilere göre bu sorunun çözümü için yapmanız gereken ilk iş aygıt yöneticisinden Nvidia sürücüsünü devre dışı bırakıp update yapınız ve ardından geri aktif ederek oyunu açabilirsiniz.

Arkadaşlar eğer üstteki olmaz ise aşağıdaki bilgi kesin çözümdür. Denedikten sonra olumlu/olumsuz yorumlarınızı gönderin lütfen.

Yeni Bilgi//

Şöyle de yapabilirsiniz. Aygıt yöneticisinden nvidia'yı devre dışı bıraktıktan sonra Launcheri çalıştırın ve bırakın intel ile oyuna girsin. Menüye geldiğinizde ctrl+alt+delete ile bakın burası önemli normal değil böyle gta'yı sonlandırın. Social club ekranı sanki üyelik girişi yapmamışınız gibi önünüzde duruyor olucak. Hemen aygıt yöneticisinden nvidia'yı tekrar etkinleştirin ve launcherda RETRY'e basın. Hop nvidia ile oyundasınız. Görüntü ayarlarını istediğiniz gibi ayarlayın çünkü intelden dolayı düşüğe geçmiş olacaklar. Ve oynayın:)Fakat her gireceğinizde tekrarlamanız lazım.

////

Şu an için tek çözüm bu gözüküyor. GTA V LAUNCHER Çalışmayı Durdurdu Hatası ve Çözümü ile alakalı yeni bilgiler edindikçe sizlerle paylaşacağız. Gta V sorunları ile alakalı tüm yorumlarınızı bu sayfa üzerinden bize gönderebilirsiniz. 

Social Club UI hatası alanlar

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5842

Üstteki adresten işletim sisteminiz

64 bit ise ; windows6.1-KB976932-X64.exe

32 bit ise ; windows6.1-KB976932-X86.exe programını indirerek bu sorundan kurtulabilirsiniz.

Zlib sorunu ile ilgili çözüm olarak;

1- WinMD5 adlı programı kuruyoruz.

2- Oyun klasöründeki .rpf dosyalarının MD5 checksum'larını bu program yoluyla tespit ediyoruz.

3- Sonuçları şu adrestekilerle karşılaştırıyoruz (bir tablo var ortalarda, dosya ismi ve yanında bir yığın harf-sayı şeklinde dizilmiş) : http://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV_PC/comments/328ljj/found_a_fix_for_the_social_club_download_reset/

4- MD5 checksum'ı sizde farklı olan dosya/dosyaların adını bir kenara not ediyoruz.

5- GTA V oyun klasörünü komple bir kenara taşıyoruz (klasörün adını GTAB V yapsanız da olur)

6- Rockstar Games Social Club launcher'ı çalıştırıyoruz. Sıfırdan kurmaya çalışıyormuş gibi işlemleri gerçekleştirip download başladığında pause yapıyor ve çıkıyoruz.

7- Yedeğini aldığımız dosyaları alıp gelip tekrar GTA V kurulan yere koyuyoruz *ama bir farkla*. MD5 checksum'ı farklı gözüken dosyayı geride bırakıyoruz.

8- Launcher'ı tekrar çalıştırınca elinizdeki dosyaları görüyor ve eksik olanı tespit edip sadece onu download ediyor. Böylelikle bir şekilde yanlış download edilmiş dosyanın yerine düzgünü indiriliyor ve oyuna girebiliyoruz.

Bizzat denemedim, çevirdim. Umarım işinize yarar.

Not:Yazıların bir kısmı alıntıdır. Donanımhaber, Reddit ve Gtaforums.com sitelerinden faydalanılmıştır...

Gta V Launcher loading sorunu, Gta 5 hataları, Gta 5 Launcher sorunu, Gta 5 açılmıyor, Gta 5 durdurdu hatası...
Sponsor Reklamlar

Yorumlarınızı bekliyoruz: (anonimi seçerek anında yorum atabilirsiniz.)
0 yorum:

Yorum Gönder